Adaçayı Sabununun Faydaları Nelerdir, Ne İşe Yarar? Kullanımı

TAKİP ET

Adaçayı sabunu cilt sağlık için oldukça faydalı olan,   doğal içerikli, bitkisel bir üründür. Derinden temizlik yapan Adaçayı sabunu antibakteriyel özelliği ile cilt sağlığınızı korur. Sivilce akne ve kepeğe karşı etkili çözüm ve uçucu yağları ilave ederek kendiniz de evde üretebilir; doktorunuzun onayı ile sağlıklı, rahat, sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz.

Adaçayı sabunu cilt sağlık için oldukça faydalı olan,   doğal içerikli, bitkisel bir üründür. Derinden temizlik yapan Adaçayı sabunu antibakteriyel özelliği ile cilt sağlığınızı korur. Sivilce akne ve kepeğe karşı etkili çözüm ve uçucu yağları ilave ederek kendiniz de evde üretebilir; doktorunuzun onayı ile sağlıklı, rahat, sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz.

Adaçayı Sabununun Faydaları Nelerdir?

Adaçayı sabununun faydaları şunlardır:

Natürel, iyileştirici bir bitki olan Adaçayı grip ve nezle için etkili bir şifa kaynağıdır.

Cilt, sağlık bakımı için kullanabileceğiniz fresh sabun içeriğinde kimyasal barındırmaz. Özel bakım ürünü sağlık, hijyen testlerinden geçirilmiştir.

Saç, cilt sağlığınızı koruyan özel bakım ürünü hücre yenilenmesinde etkili olup antiseptik özelliği sayesinde el ve ayak bakımında kullanılır. El, ayak sağlığınızı güçlendirerek rahat, özgür, fresh hareket etmenizi sağlar.

Eldeki uçukların üzerine sürüldüğü zaman kısa sürede uçukların yok olduğunu görürsünüz.

Adaçayı Sabunu Ne İşe Yarar?

Adaçayı sabunu kullananlar Adaçayı sabununun saç ve cilt sağlığı üzerinde önemli etkisi olduğunu vurgular. Cildi canlandıran muhteşem etkisiyle gözenekleri açan Adaçayı sabunu cildin nefes almasını yardım eder. Saç derisini derinlemesine temizlerken saç derisinde oluşan tüm egzama, kaşıntı, saç dökülmesi benzeri problemleri kısa sürede ortadan kaldırır. Problemli saç derisinde etkili çözüm olan Adaçayı sabunu saç köklerinde meydana gelen tüm kaşıntı, mantar, sedef, deri problemlerinin üstesinden gelir.

Adaçayı Sabunu Nasıl Kullanılır?

Adaçayı sabunu kullanımı oldukça kolay ve pratiktir. Cildinize düzenli ve periyodik olarak hassas hareketlerle uyguladığınızda cildinizi ferahlatıp arındırarak daha parlak, genç, estetik görünmenize yardım eder. Cildi rahatlatarak mikropları öldürür. Ayak ve saç sağlığı için tercih edebileceğiniz özel sabun özellikle mantar hastalıklarının giderilmesinde etkilidir. Cildinize düzenli olarak uyguladığınızda cildin nem dengesini saglayarak pamuksu, yumuşak bir görünüme sahip sağlar.  

Adaçayı Sabunu Günde Kaç Kez Kullanılır?

Adaçayı sabununun gün içinde kullanımı en az ikidir. Yüz için günlük olarak kullanabilir yüzünüzü yıkadıktan sonra elinizle köpürterek deriniz üzerinde 2-3 dakika masaj yapıp yıkamanız tavsiye edilir. İşlem sonrası bol duru su ile uyguladığınız bölgeyi yıkayarak sabun kalıntısı kalmadığından emin olmalısınız. Banyo yaparken lif ya da kese yardımıyla vücudunuza 2-3 dakika masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Kemik, eklem ve kas sisteminizi rahatlatan özel sabun, bol, ılık su ile durulanarak sabunun tamamen uygulandığı bölümden uzaklaştırılması gerekir.

Adaçayı Sabununun Zararları Nelerdir?

Adaçayı sabununun zararları özel üretim natürel sabunun doğal bitkisel yapı özelliği sayesinde genellikle yoktur. İdeal, dengeli olarak kullandığınızda cilt, saç bakımı üzerinde mucizevi etkiye sahip olan Adaçayı sabunu el, ayak sağlığınızı korur. El ayak mantarlarını iyileştirilmesinde etkin çözüm olan özel bakım sabunu antiseptik özelliği sayesinde pek çok pozitif sonuçlar almanıza yardım eder. Uçuk tedavisinde tercih edilen özel üretim sabun, uçuğun kuruyup yok olmasını sağlar. Vücut dersini derinlemesine temizleyerek cildinizi yeniler. Sivilce, akne ve kepeğe karşı etkin çözüm kaynağıdır. Sıhhat ve güzelliğinizi ön plana çıkaran organik sabunun içeriğinde kimyasal madde yoktur.

Adaçayı Sabununun Fiyatı Ne Kadar?

Adaçayı sabununun satış fiyatı 12TL ile 126 TL arasında değişmektedir. Derinlemesine temizlik, hijyen doğal sabunun miktarına ve marka kalitesine göre fiyatı da değişiklik gösterir. İçeriğindeki zeytinyağı, papatya, bitki özleri ve hoş kokusu, yumuşatıcı yüksek etkisiyle ön plana çıkan sabunu düzenli ve periyodik olarak kullandığınızda gözle görülür derecede fark yaratır. Cildi yumuşatan, besleyen, nemlendiren özel bitki özlü sabun,  esansiyel özelliği ile kullanıcılarından tam not alır.