Adalar Belediyesi'nden Dikkat Çekici Yorum

TAKİP ET

Adalar Belediyesi'nin sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşım yapıldı.

Dr. Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı 2. Oturumu'nda Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül bir konuşma yaptı.

Gül'ün konuşması Adalar Belediyesi'nin sosyal meedya hesabından paylaşılınca yorum yapan bir vatandaş Adalar Belediyesi'nden şaşırtıcı bir cevap aldı.

Yorum yapan vatandaş "Adaya geldiğinde zayıf kuru biriydi. Maşallah kilo almış, eline yüzüne kan gelmiş, göbek bile çıkmış. Ada havası yaramış başkana" deyince Adalar Belediyesi'nin resmi hesabı "Geldiğinden beri tek icraatı yemek içmek" yanıtını verdi.

Söz konusu yanıt kısa süre içerisinde silindiyse de ilk yorumu yapan vatandaş aldığı ekran görüntüsünü "Dün gece Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül'ün konuşması Adalar Belediyesi resmi sosyal medya hesabından yayımlandı. Ben de altına yorum yaptım. Adalar Belediyesi resmi hesabını yöneten şahıs bana cevap yazdı ancak hemen sildi. Ama ekran görüntüsünü çoktan almıştım. Öncelikle Adalar Belediyesi'nde çalışan sayfa yöneticisini tebrik ederim. Gerçek duygularını paylaştığı için silmek zorunda kalsa bile Erdem Gül'ün işe yaramaz biri olduğunun farkında. Adam boş beleş yaşayıp bir de maaş alıp hak, hukuk ve adaletten bahsediyor" ifadeleriyle paylaştı.

Adalar Belediyesi'nden Dikkat Çekici Yorum