Adalet Bakan Yardımcısı'nın Hastane Müdürü Abisi Rüştü Moğul Hemşire Darbetti

TAKİP ET

Adalet Bakan Yardımcısı Yakup Moğul'un abisi hemşire darbetti.

BirGün'ün haberine göre Adalet Bakan Yardımcısı Yakup Moğul'un abisi Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Rüştü Moğul, hastanede görev yapan Duygu Güneş'i darp etti.

Rüştü Moğul'dan sözlü ve fiziki şiddet gördükten sonra şoförünün de kendisine şiddet uyguladığını belirten hemşire Duygu Güneş, darp raporu alarak şikayette bulundu.

Hastanede 4 yıldır görev yaptığını belirten hemşire, hayvansever olduğunu belirterek koli içinde bir kedinin dışarı atılacağını duyduktan sonra olayın yaşandığını anlattı.

"Hastane içine girmiş olan bir kedinin koliye konulup bir yere atılacağı konusunda bilgi geldi. Ben hemen aşağıya indim" diyen hemşire Duygu Güneş, olayı şu sözlerle anlattı:

"Sana Ne Lan, Ben Hastane Müdürüyüm"

"Müdür bey ile giriş katta karşılaştık. Elinde kutuyla hastaneden çıktı. Arkasından, ‘Müdür bey kediyi nereye götürüyorsun?’ dedim. Döndü ve bana ‘sana ne lan’ dedi. Garaja doğru yürümeye devam etti. Arkasından garaja gittim. 'Kediyi nereye götürüyorsunuz bana verin. Madem bir sıkıntı var ben alırım' dedim. ‘Sana ne lan, ben hastane müdürüyüm sana mı soracağım?' diyerek üstüme yürüdü. Ben yine sakinliğimi koruyarak, ‘Müdür Bey kediyi bana verin, bu şekilde olmaz...' Hayvan da kutunun içinde aşırı derecede korkmuş bir şekilde ağlıyordu. Aracın kapısını açarak kedinin bulunduğu kutuyu içeriye fırlattı. Kapıyı kapattı. Kendisi de aracın ön tarafına binecekti, önüne geçtim, kediyi istedim."

KESK'e bağlı Sağlık Emekçileri Sendikası Zonguldak Şubesi Başkanı Aytekin Aygün adli sürecin başlatıldığını duyururken Memur-Sen'e bağlı Sağlık-Sen Zonguldak Şube Başkanı Mehmet Ali Kara ise Müdür Rüştü Moğul'a destek açıklaması yaptı.

adalet bakan yardımcısı yakup moğul hastane müdürü zonguldak rüştü moğul hemşire duygu güneş darbetti