Adalet Partisi Lideri Vecdet Öz, Çiller Hakkında: Partinin Başına Geçmek İstiyor

TAKİP ET

Adalet Patisi Genel Başkanı Vecdet Öz, Tansu Çiller'le görüşmesini anlattı.

KRT TV canlı yayınında konuşan Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, bir süredir aktif siyasete dönüş sinyalleri veren eski DYP Genel Başkanı ve Başbakan Tansu Çiller'le yaptığı görüşmeyi anlattı.

Görüşme öncesinde ne konuşacaklarını bilmediğini ve Türkiye'de mevcut siyasi durumu konuşacaklarını düşündüğünü belirten Öz, Tansu Çiller'in uzmanlık alanı olan ekonomik durumu konuştuklarını söyledi.

"Bana 'Siyasete Girmeyi Düşünüyorum' Dedi"

"Ben ne konuşacağımızı bilmiyordum. Türkiye'de mevcut siyaseti konuşacağımızı sanıyordum. Ekonomik durumu konuştuk, zaten onun uzmanlığı ekonomi" diyen Öz, "Bu konulardan sonra bizim neler yaptığımızı merak etti, onları aktardım. Sohbet bir anda evrildi ve bana 'Siyasete girmeyi düşünüyorum, birlikte devam etmemiz mümkün mü?' dedi" ifadelerini kullandı.

"Anladım ki Partinin Başına Geçmek İstiyor"

"Tabii aynı partide devam edebiliriz" diyen Öz, "Lakin anladım ki partinin başına geçmek istiyor, ben bunu kabul edemem" diye konuştu.

Tansu Çiller: Ben Milletimi Özledim

tansu çiller ben milletimi özledim adalet partisi genel başkanı vecdet öz siyasete girmek istiyorum anladım ki partinin başına geçmek istiyor