Adalet Yerini Buldu: Melek İpek Tahliye Oldu

TAKİP ET

Kendisine işkence yapıp ölümle tehdit eden kocasını öldüren Melek İpek, tahliye oldu.

Eşi Ramazan İpek'in kelepçe takarak işkence yaptığı Melek İpek'in  108 gün sonra tahliyesine karar verildi. Dün saat 16.30'da Antalya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde üçüncü kez hakim karşısına çıkan İpek, duruşmaya tutuklu bulunduğu cezaevinden SEGBİS bağlantısı ile katıldı.

Heyet 'meşru savunmada sınırın aşılması mazur görülebilecek bir heyecan, korku ve telaştan ileri gelmiş ise faile ceza verilmez' hükmü gereğince Melek İpek'in tahliyesine karar verdi.  Melek İpek, kararı duyunca ağlayarak mahkeme heyetine teşekkür etti.

Tahliye Kararı Herkesi Memnun Etti

Eşi tarafından işkenceye maruz kalan ve ölümle tehdit edilen İpek'in tahliye kararı sosyal medyada gündem oldu. İpek'in tahliye kararına sevinen kullanıcılar genç kadının fotoğraflarını paylaşarak ''Seninleyiz'' notunu düştü.

 

 

 

Ne Olmuştu?

12 yıllık eşi Ramazan İpek, Melek İpek'i çıplak bırakarak vücudunu bağlamış, kelepçe taktığı kadını saatlerce dövmüştü. Kendisini ve çocuklarını ölümle tehdit eden Ramazan İpek'in şiddetine maruz kalan kadın dayanamamış evde bulunan av tüfeğiyle eşi Ramazan İpek'i öldürmüştü. 

 

melek ipek antalya tahliye ramazan av tüfeği eşini öldüren mahkeme