Adana'da Balkonda Uyuyan Çocuğun Bacağına Yorgun Mermi İsabet Etti

TAKİP ET

Adana'da, bir apartmanın 5´inci katındaki dairede oturan ve sıcak nedeniyle, aile fertleriyle birlikte balkonda uyuyan 7 yaşındaki R.Y., sağ bacağına isabet eden yorgun mermi ile yaralandı.

Maganda terörü hız kesmeden devam ederken magandaların silahından ateşlenen 'yorgun' mermiler canları yakmaya devam ediyor. Bu sefer de maganda kurşunlarının hedefi olan 'çocuk', Adana'da balkonda uyurken sağ bacağından yaralandı.

Diyarbakır'da 15 Yaşındaki Kız Çocuğu, Maganda Kurşununun Başına İsabet Etmesi Sonucu Ağır Yaralandı

Adana'nın Seyhan ilçesinde, önceki gün akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. İsmetpaşa Mahallesi´ndeki bir apartmanın 5. katında R.Y. (7), sıcak nedeniyle ailesiyle birlikte evin balkonunda uyudu. R.Y.'nin sağ bacağına, kimliği belirsiz bir kişinin tabancasından ateşlenen yorgun mermi isabet etti. Acı içerisinde uyanan R.Y.'nin çığlığını duyan ailesi, çocuklarının bacağının kanlar içerisinde olduğunu fark etti.

Bursa'da 12 Yaşındaki Çocuk Maganda Kurşunu ile Yaralandı

Ailesi tarafından hastaneye götürülen çocuk, kısa sürede tedavi edildikten sonra taburcu oldu. Aile daha sonra tabancayı ateşleyen şüpheli hakkında şikayetçi oldu. Son dönemde buna benzer olayların arttığını ve artık balkonda bile rahat yatamaz hale geldiklerini belirten aile, önlem alınmasını istedi.

Şüphelinin yakalanması için çalışma başlatan polis, soruşturmaya devam ediyor.

16 Yaşındaki Kız Çocuğu Maganda Kurşunu Yüzünden Bir Gözünü Kaybetti

 

 

maganda çocuk yaralandı adana maganda kurşunu yorgun mermi