Adana'da Bir Araç Yola Fırlayan Başıboş Köpeğe Çarptı: İki Kişi Yaralandı

TAKİP ET

Kozan'da meydana gelen kazada araçta bulunan iki kişi yarlaandı.

Dün gece saat 23.30 sıralarında Kadirli-Kozan yolu Kozan girişi mevkiinde meydana gelen kazada, 33 AGC 643 plakalı aracın sürücüsü Abdullah Balgiz (24) yola aniden çıkan başıboş köpeğe çarptı.

Aniden yola fırlayan başıboş köpeğe çarpan araç ardından elektrik direğine çarparak durdu. Kazada yaralanan sürücü Abdullah Balgiz ve yanındaki Görkem Demir (24), ihbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık görevlileri tarafından hastaneye kaldırıldı. 

Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan iki yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı, otomobilin ise kazada kullanılamaz hale geldiği bildirildi.

Türkiye'nin Başıboş Köpek Sorunu

Geçtiğimiz günlerde başıboş köpeklerden kaçarken kamyonun altında alan 9 yaşındaki Mahra Pelin Pınar, günler süren yaşam savaşını kaybetmişti. Ondan kısa bir süre önce de 20 yaşındaki Rabia Kallı başıboş köpeklerden kaçarken yaşamını yitirmişti.

Başıboş Sokak Köpeklerinden Kaçarken Otomobilin Çarptığı Rabia Kallı Hayatını Kaybetti

Başıboş Köpeklerden Kaçarken Kamyonun Altında Kalan Mahra'dan Acı Haber


Bu iki ölümden önce de yurdun muhtelif yerlerinde onlarca saldırı meydana gelmiş, hemen her yaştan yüzlerce yurttaş zarar görmüştü. TamgaTürk'ün ayrıntılı özel haberleri için tıklayınız: 

ÖZEL HABER | Türkiye'nin Başıboş Köpek Sorunu

Dünya, Vatandaşlarını Uyarıyor: Türkiye'de Başıboş Köpeklere Dikkat

adana kozan kadirli bir araç yola fırlayan başıboş köpeğe çarptı iki yaralı