Adana'da Bir Bebek Gömülmek Üzereyken Ağlamaya Başladı

TAKİP ET

Adana'da, 5 aylık hamile olan annenin öldü zannedilen bebeği, defin öncesinde ağlayınca bebeğin hayatta olduğu anlaşıldı.

Adana'da hamileliğinin beşinci ayında olan 32 yaşındaki Melek Sert, şiddetli sancı şikayetiyle 31 Aralık'ta tedaviye alındı. Hastane görevlileri, baba Hasan Sert'e eşinin düşük yaptığını ve bebeğin hayatını kaybettiğini söyledi.

Baba Hasan Sert, hastaneden aldığı bebeğini defnetmek için gittiği mezarlığa yaklaştığı esnada ağlama sesi duydu. Babanın durumu 112 Acil Servis ekibine haber vermesiyle bölgeye gelen ekipler, yaşadığı anlaşılan bebeği tedavi etmek için Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü.
 

"Duyunca inanamadım"


Bebeğin babası Hasan Sert, öldüğünü sandığı bebekleri için mezar yerinin bile kazıldığını anlatarak "Bebeğimi ölüm raporuyla aldım, kefenliydi. Defin için köye giderken ağlama sesi geldi. Önce inanamadım. Tekrar ağlama sesini duyunca yine inanamadım. Üçüncü kez ses duyunca kefeni açtım. Baktığımda bebeğin kalp atışı vardı, yaşıyordu. Sağlık ekiplerini aradım," dedi.

Dün tedavisine başlanan bebeğin kan değerlerinin düşük olduğunu fakat bugün durumunun iyiye gittiğini söyleyen baba Sert, olayda kusuru bulunanlardan şikayetçi olduklarını söyledi.
 

"Eşime bebeğin öldüğünü söylediler"


Oldukça zor günler geçiren anne Melek Sert ise, düşüncelerini şöyle ifade etti:

"Hastanedeyken sancılarım şiddetlendi. Birden doğumum başladı. Bebeği hemşire aldı. Eşime bebeğin öldüğünü söylediler. Ben de 'bir mezarı olsun çocuğumuzun' dedim. O da giderken çocuğun yaşadığını fark etti. Konuştuğumuz hemşire, 'Hayır öyle bir şey imkansız 2 saatten fazla yaşayamaz' dedi. Ancak çok şükür hayatta."

 

adana bebek mucize bebek mucize ölüm