Adana'da Çocuk İstismarı: 15 Yaşındaki Çocuğa 18 Yaşındaki Kuzeninden Fuhuş Tuzağı

TAKİP ET

Adana'da ablasının yanına gelen 15 yaşındaki Z.H., 18 yaşındaki kuzeni tarafından fuhuş yapması için tuzağa düşürüldü.

Adana Seyhan'daki Yeşilyurt Mahallesinde yaşanan olayda 15 yaşındaki Z.H., Ankara'dan Adana'daki ablasını ziyarete geldi. 


Kuzeni Fuhuş Yapması İçin Zorladı


Bir süre sonra 18 yaşındaki kuzeni İlknur D. tarafından çağırılan Z.H. ,daha sonra ablasının yanına dönmek isteyince kuzeni tarafından fuhuş yapması için zorlandı. Kuzenine direnen Z.H., tabanca çıkaran Ömer Y. (25) ile Mehmet K. (26) tarafından tehdit edildi. Şahıslar kız çocuğunu fuhuş yapması için alıkoydu. Daha sonra da eve 4 erkek daha geldi.

Korkusundan evden çıkamayan kız çocuğuna gecenin ilerleyen saatlerinde zanlılar tarafından ilaçlı içecek verildi. Aynı zamanda kız çocuğu zanlılar tarafından darbedildi. Z.H. içeceği içtikten sonra da kendinden geçti.


Börekçiye Sığındı


Sabah saatlerinde kalkan Z.H., herkesin uyuduğunu görüp evden çıkarak bir börekçiye sığındı. Telefonu da olmayan kız çocuğu börekçiye iki gündür alıkonulduğunu fuhuş yapması için başına silah dayandığını anlatıp yardım istedi.



Kız çocuğunun börekçinin telefonundan polisi aramasıyla olay yerine polis ekipleri geldi. Kız çocuğu polislere alıkonulduğu evi gösterdi. Polis eve baskın yaptı. Baskında kız çocuğunun söylediği biri kadın 3 zanlı gözaltına alındı.

Zanlıların evinde yapılan aramada ise bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Zanlılar kız çocuğunun suçlamalarını kabul etmedi. Z.H. çocuk şube müdürlüğüne götürüldü.


 

adana seyhan fuhuş çocuk istismarı fuhuşa zorlama 15 yaşındaki çocuk