Adana'da Yanan Motosiklet Şalgam Suyu Dökülerek Söndürüldü

TAKİP ET

Adana'nın Seyhan ilçesinde alev alan bir motosiklet şalgam suyu dökülerek söndürüldü.

Seyhan'a bağlı Fevzipaşa Mahallesi'nde bulunan Merkez Otogarı'nın 9 numaralı peronunda meydana gelen olayda bir motosiklet belirlenemeyen bir nedenle alev aldı.

Alevler kısa sürede büyürken yangın itfaiyeye ihbar edildi. İtfaiyenin gecikmesi nedeniyle vatandaşlar, alevlere müdahale etmek istedi. Fakat yangın tüpü çalışmayınca yakınlardaki bir şalgamcı imdada yetişti.

Mardin'e 150 litre şalgam göndermek isteyen şalgamcı Veysel Kaplan, şalgamlarını alevlerin üzerine dökerek müdahale etti. Motosikletteki yangın kısa sürede söndürüldü. NTV'nin aktardığına göre gazetecilere konuşan şalgamcı Veysel Kaplan, "İnsanlar burada zarar görmesin diye şalgamlarla müdahale ettik. 150 litre şalgamımız gitti. Yangını söndürdük ama zararı bize oldu. Artık devlet büyüklerimizden şalgam zararımızı karşılamalarını isteriz. Bizde buradan para kazanıyoruz. Motosikleti yanan kişi bize gelip teşekkür etmedi. Biz insanlık görevimizi yaptık. Şalgamla motosikletteki yangını söndürmek Adana’ya has bir durum. Bizim Adanalı her şeyi söndürür. Önümüzde hiçbir şey duramaz. Biz güneşe ateş eden insanlarız" ifadelerini kullandı.

adana yanan motosiklet şalgam suyu dökülerek söndürüldü seyhan otogar veysel kaplan