Adana'dan Bir Gazete Will Smith'i Yardıma Çağırdı: 'Sayın Will Smith'

TAKİP ET

"Adana Global" isimli haber sitesi Oscar töreninde Chris Rock'ı tokatlayan Will Smith'i yardıma çağırdı.

adanaglobal.net'te yayımlanan "Adana needs your help Mr. Will Smith" başlıklı haberde Oscar töreninde Chris Rock'ı tokatlayan Will Smith'ten yardım talep edildi. 

"Adana ve Türkiye'de işler hiç de yolunda gitmiyor" denilen haberde "Sayın Will Smith, size Türkiye’de Mr Slap-Man deniyor ve oldukça saygı görüyorsunuz. Lütfen bizim paramızı har vurup harman savuran ve Adana’yı Avrupa’nın çöplük başkenti yapan kişilerden bizim için öcümüzü alın ve adaleti sağlayın" ifadeleri kulllanıldı.

Haberde şu ifadelere yer verildi:

"Sevgili Will Smith oscar gecesindeki eşinizi savunmak için yaptığınız hareketi hepimiz takdir ettik. Her zaman oynadığınız filmlerde bir kahraman olarak karşımıza çıktınız ve oscar gecesinde de gerçekten kahraman olduğunuzu gösterdiniz. Sayın Will Smith, bizim sizin yardımınıza ihtiyacımız var. Adana ve Türkiye’de işler hiçte yolunda gitmiyor. Hükümetimiz geçmediğimiz yollara, kullanmadığımız binalara milyarlarca dolar veriyor. Buna rağmen birkaç milyon dolar ülkeye girmesi için yaşadığımız şehir Adana’yı Avrupa’nın çöp merkezi halline getirdiler. Yanlış duymadınız Mr Smith, hükümetimiz Adana’ya çöp ithal ediyor. Birkaç milyon dolar bürokratlar ceplerine para koyuyor ama ülkemizin parası birkaç tane zengin şirkete gidiyor. Bu şirketler tabiki birilerine bu yüksek kardan komisyon veriyor. Sayın Will Smith, size Türkiye’de Mr Slap-Man deniyor ve oldukça saygı görüyorsunuz. Lütfen bizim paramızı har vurup harman savuran ve Adana’yı Avrupa’nın çöplük başkenti yapan kişilerden bizim için öcümüzü alın ve adeleti sağlayın."
Alıntılarda yer alan bariz imla hataları TamgaTürk'ün editöryal politikasını yansıtmaz.

adana bir gazete will smith yardıma çağırdı