Adana'da Denetim Yapan Polise Taksici Dezenfektan Yerine Tıraş Losyonu Gösterdi

TAKİP ET

Adana'da polis ekiplerinin il genelinde gerçekleştirdiği denetimde, bir taksi şoförü polislere dezenfektan yerine tıraş losyonu gösterdi.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, maske takma zorunluluğu bulunan kentin 115 noktasında uygulama yaptı. Toplu taşıma araçlarında; dezenfektan, sosyal mesafeli oturma düzeni ve maske kullanımını denetleyen ekipler, taksileri de tek tek kontrol etti. Ekipler, toplu taşıma araçlarına binerek, sürücü ile yolculara salgın tedbirlerini anlattı ve uyarılarda bulundu.

Uzun Uğraş Sonucu Buldu

Ekiplerin denetim yaptığı sırada bir taksi sürücüsüne dezenfektanını sorunca şoför, arabadaki tıraş losyonunu gösterdi. Polis, taksiciye elindekinin tıraş losyonu olduğunu söylerken, şoför ceza yememk için araç içerisinde uzun bir arama sonucu küçük bir kutu dezenfektan bulup gösterdi.

adana koronavirüs covid-19 denetim polisler virüs denetimi yaptı dezenfektan kolonya tıraş losyonu gösterdi polise dezenfektan yerine tıraş losyonu gösterdi taksi sürücüsü