Adana'da Sahte Polis Narkotik Uygulaması Yaptı

TAKİP ET

Adana'da sahte polis kimliğiyle narkotik uygulaması yapan 2 kişi yakalandı.

Seyhan ilçesinde internetten indirdiği polis kimliği örneğini kullanarak kendine bir kimlik yapan ve 288 liraya polis telsizi ile polis rozeti alan Hüseyin Ö., kuzeyi Yusuf K. ile birlikte motosikletle birlikte dolaşmaya başladı.

Yol kenarındaki bir bankta oturmakta olan İsa Bal ve Adem Demir'in önünde duran sahte polis Hüseyin Ö. kimliğini göstererek "Üzerinizde narkotik madde var mı?" diye sordu. İsa Bal bu soruya olumsuz yanıt verince Hüseyin Ö. "Sizi buralarda daha görmeyeyim" diyerek oradan ayrıldı.

Olaydan şüphelenen Adem Demir ve İsa Bal, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri iki zanlıyı yakaladı.

Hakkında dolandırıcılık, yaralama ve resmi belgede sahtecilik gibi suçlardan adli sicil kaydı bulunan Hüseyin Ö. ifadesinde "Polis olmayı çok istiyordum. Yıllardır hayalimdi. Hatta bunun için CİMER'e bile başvurdum. Polis olmaya hevesli olduğum için bu telsiz ve rozeti üzerimde taşıyorum. Kimseye kendimi polis diye tanıtmadım, menfaat temin etmedim" dedi.

Şüphelilerin adli kontrol şartıyla salıverildiği bildirildi.

Adana'da Sahte Polis Narkotik Uygulaması Yaptı