Adıyaman'da AKP'liler, CHP Konvoyundaki Bir Araca Saldırdı

TAKİP ET

Adıyaman'da seçim çalışmalarını sürdüren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyundaki bir araca, AKP'nin Kahta ilçesindeki seçim ofisi önünde bekleyen bir grup tarafından küfür, tekme ve yumruklu saldırı girişiminde bulunuldu. Olayda yaralanan olmadı.

Adıyaman’da seçim çalışmalarını sürdüren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyundaki bir araca, AKP’nin Kahta ilçesindeki seçim ofisi önünde bekleyen bir grup tarafından küfür, tekme ve yumruklu saldırı girişiminde bulunuldu. Olayda yaralanan olmadı.

Kılıçdaroğlu Havaalanına Giderken…

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Adıyaman’da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Kılıçdaroğlu, Samsat ilçesindeki programının ardından akşam saatlerinde Adıyaman Havaalanı’na gitmek üzere konvoyla yola çıktı. Kılıçdaroğlu’nun CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere ile birlikte bulunduğu araç Kahta ilçesinden geçerek havaalanına ulaştı.

Bariyerleri Aşıp Araca Saldırdılar

Ancak konvoyun sonunda yer alan bir CHP aracı Kahta’daki AKP seçim ofisinin önünden geçtiği sırada, ofis önünde bekleyen bazı kişiler bariyerleri aşıp karşı şeride geçerek araca saldırmaya çalıştı. Araca küfürler eşliğinde tekme ve yumruk atan saldırganlar, caddede bekleyen sivil polislerin müdahalesiyle durduruldu. Saldırganlar, arkadaki aracın basın mensuplarına ait olduğunu anlayınca polisin de uyarısıyla geri çekildiler.

(ANKA)

CHP konvoy akp seçim ofisi adıyaman