Adıyaman'da Trafik Kazası: 4 Ölü, 3 Yaralı

TAKİP ET

Adıyaman'da iki aracın çarpışması sonucu 4 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Adıyaman ilinde meydana gelen bir trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı. Kaza, Adıyaman-Gölbaşı karayolunun 40. kilometresinde meydana geldi. 34 LAL 87 plakalı otomobilin sürücüsü Eren Eken ile 06 CIR 664 plakalı aracın sürücüsü Ramazan Çelik'in araçları çarpıştı. Kazada sürücü Eren Eken, Sefa Eken, 2 aylık bebek Cansu Eken ve Cansu Güler araç içinde sıkışarak hayatını kaybetti.

Otomobilde bulunan ismi öğrenilemeyen bir kişi, pikap içerisinde bulunan sürücü Ramazan Çelik ve Hüseyin Avni Doruk yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Adıyaman Eğitim Araştırma Hastanesi ve Besni Devlet Hastanesine sevk edildi. Durumu ağır olan bir yaralının olduğu bildirildi. Olay yerine AFAD, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan ve yaşamını yitiren kişilerin cenazeleri AFAD ve itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Cenazeler Besni Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza bölgesine gelen Besni Kaymakamı Çağlar Partal, jandarma ekiplerinden olayla ilgili bilgi aldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

adıyman trafik kazası ölüm arabalar çarpıştı