Adıyaman'daki 'Deprem Konutu' Kurasında, Mürteci Menzil Örgütünün Elebaşlarının Hepsine Konut Çıktı

TAKİP ET

Adıyaman'da çekilen deprem konutu kurasında, mürteci Menzil örgütünün elebaşlarının tamamına deprem konutu çıktığı ortaya çıktı. Mürteci Menzil örgütü elebaşları, lüks arabalar ile yaptıkları konvoylar ile sık sık gündeme geliyor.

Deprem bölgesinde yapılan konutlar için çekilen kuralarda skandallar devam ediyor. Şanlıurfa'da çekilen kurada, AKP Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı'ya konut çıkmasından sonra bu seferde Adıyaman'da mürteci Menzil örgütünün kura skandalı ortaya çıktı.

AKP Şanlıurfa Milletvekili Yazmacı'nın İsmi Deprem Konut Kurasında Çıktı: AFAD Gönüllüleri Hesabı Paylaşımı Sildi

Kuradan Mürteci Menzil Örgütü Çıktı

Gazeteci İsmail Arı'nın haberine göre mürteci Menzil örgütünün merkezi olan Kahta ilçesine bağlı Göçeri Mahallesi için düzenlenen kurada sadece 13 kişiye deprem konutu çıktı. Ancak bu 13 kişiden 7’sinin kamuda hızla örgütlendiği bilinen Menzil örgütünün elebaşı olan Elhüseyni ailesi olduğu anlaşıldı.

Mürteci Menzil Örgütü Devlete Yuvalanmaya Devam Ediyor: Bir İsteğiniz Olursa Her Zaman Hazırız

Elebaşlarına 3+1 Ev Verilecek

Lüks yaşantılarıyle, lüks araçlarla yaptıkları uzun konvoylar ile bilinen mürteci Menzil örgütünün elebaşlarının yakını olduğu bilinen Mahsun, Muhammed Emin, Suadet ve Mesude Elhüseyni de deprem konutu çıkan diğer “şanslı” isimler oldu. Bu isimlerin tamamına 3+1 ev verilecek.

BirGün’e konuşan Menzil kaynakları ise “Menzil şeyhleri ile akrabalarının evlerinin yıkılmadığı, hatta ağır hasar da almadığını” vurgulayarak kuranın şaibeli olduğunu öne sürdü.

'Mürteci Menzil Örgütü 79 Yaşındaki Öğretmeni Kandırıp Mal Varlığına Çöktü' İddiası

 

Adıyaman Menzil Mürteci menzil örgütü deprem konutu kurası elhüseyni