Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı: Durum Hiç İyiye Gitmiyor, Hâlâ Yönetim Karmaşası Var

TAKİP ET

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, "Durum hiç iyiye gitmiyor, hâlâ yönetim karmaşası var. Yalnız Adıyaman'da değil deprem felaketini yaşayan her ilimizde tam anlamıyla kaos var' dedi.

Gazeteci Saygı Öztürk bugünkü yazısında, deprem bölgesi Adıyaman'daki vatandaşların anlatımlarına yer verdi. Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Gani Bereket’in, “Durum hiç iyiye gitmiyor, hâlâ yönetim karmaşası var. Yalnız Adıyaman'da değil deprem felaketini yaşayan her ilimizde tam anlamıyla kaos var” sözlerini aktardı.

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Gani Bereket ise durumun iyiye gitmediğini belirterek, şunları kaydetti:

“Hâlâ yönetim karmaşası var. Kimin ne yaptığı belli değil. Fenerbahçe yöneticileri geldi. Çadır kent kuracaklardı. Şimdi çadır kentte de kimse kalmak istemiyor. İnsanlar kendi evinin önüne çadır kurmak istiyor. Evinden kopamıyor. Köyden gelen insanı çadır kente yerleştirmek yerine, onları köylerine yerleştirelim. Şehrimizi tanımayan insanlar gelip burayı yönetmeye çalışıyor. Bizden destek almak da istemiyorlar. Çadır geliyor, alt yapı sorunu var. Altyapıyı Adıyaman Belediyesi'nin tek başına çözmesi mümkün olmuyor.

Çadırı bulanlar kendini ilk günlerde çok şanslı buluyordu. Şimdi, konteynere geçmek istiyorlar. Yalnız Adıyaman'da değil, deprem felaketini yaşayan her ilimizde tam anlamıyla kaos var.”

adıyman deprem karahmranmaraş adıyaman ticaret ve sanayi odası başkanı Gani Bereket