Adliyede Hakim ve Savcıları Tehdit Eden MHP'li Başkan Tutuklandı: Kararı Veren Hakim ve Savcı Sürüldü

TAKİP ET

İzmir'in Karaburun ilçesinde, bir boşanma davası adliyeyi karıştırdı. Adliyeye gelen MHP İlçe Başkanı Erkan Özen ve yanındakilerin bir tanığı dövdükleri öğrenildi. Hakim ve savcıları tehdit ettiği öğrenilen Erkan Özen tutuklandı.

Ege'de Son Söz'ün haberine göre İzmir'in Karaburun ilçesinde adliye, bir boşanma davası nedeniyle karıştı.

Meryem K. ve Sinen K. arasındaki boşanma davası Karaburun Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülüyordu. Boşanma aşamasında olduğu Sinan K.'nın malları muvazalı şekilde başkasının üzerine geçirdiğini iddiaeden Meryem K. Karaburun Belediyesi çalışanı Mehmet Civan'ı tanık gösterdi.

Tanığı Dövdüler

Bunun ardından Sinan K.'ya destek vermek için adliyeye gelen MHP İlçe Başkanı Erkan Özen ile yanındakiler Meryem K. ile çocuklarına saldırdı ve tanık Mehmet Civan'ı darp etti.

MHP İlçe Başkanı Erkan Özen Tutuklandı

Adliyede hakim ve savcıları da tehdit ettiği öne sürülen Karaburun MHP İlçe Başkanı Erkan Özen hakkında tutuklama kararı verildi.

Kararı Veren Hakim ve Savcı Urfa'ya Sürüldü

Tutuklama kararına yapılan itiraz reddedilirken bu itirazı reddeden Karaburun Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Cansu Kurucu Yılmaz ve tutuklama talebinde bulunan eşi Karaburun Cumhuriyet Savcısı Muhammet Miraç Yılmaz'ın görevlerinden alınarak Şanlıurfa Siverek'e sürüldükleri ortaya çıktı.

 

 

adliye adliyede hakim ve savcıları tehdit eden mhp mhpli ilçe başkanı erkan özen karaburun tutuklandı tutuklama kararı muhammet miraç yılmaz cansu kurucu yılmaz asliye ceza mahkemesi sürüldü