Adnan Oktar İstismar İddialarına: Bizim Anlattığımız İslam Herkesin Seveceği İslam

TAKİP ET

Adnan Oktar Organize Suç Örgütü'ne yönelik yargılamalar devam ederken Adnan Oktar, üzerine atılı suçlamaları reddederek terör örgütü ile arasında bir bağ olmadığını, kimseye cinsel istismarda bulunmadığını iddia etti.

Adnan Oktar Organize Suç Örgütü'ne yönelik 76’sı tutuklu 238 sanığın yargılanması sürerken İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi’nce Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları Yerleşkesi karşısında görülen duruşmaya tutuklu sanık Adnan Oktar’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda tutuklu ve tutuksuz sanık katıldı.

Mütalaada birçok suçtan 1365 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istenen tutuklu sanık Adnan Oktar, üzerine atılı suçlamaları reddederken terör örgütü ile arasında bir bağ olmadığını, kimseye cinsel istismarda bulunmadığını iddia etti.

İslam ahlakının ahlakın hası olduğunu söyleyen Oktar “Lüks ve zenginlik tebliğ metodudur çünkü Müslümanları fakir, zavallı görürler ama bizim anlattığımız İslam herkesin seveceği İslam. Cinsellikle ilgili ithamlar o kadar belli ki. Cinsel bir ilişki varsa tespit edilir, benim elim başka birinin eline değse hemen anlaşılır. Nefesim bile üstüne gitse genetikten anlaşılır. Bunlar çizgi romanla, hikayeyle olmaz, bilimle olur. Böyle tespitler yapılmamış, şehir masalı” şeklinde savunma yaptı.

adnan oktar yargılama devam ediyor Bizim Anlattığımız İslam Herkesin Seveceği İslam adnan oktar suç örgütü adnan oktar cinsel istismar mütalaa islam adnan oktardan savunma adnan oktar cinsel istismar suçlarına cevap