Adnan Oktar Mağdurları: Tecavüz Edip Doğum Kontrol Hapı Almaya Zorladı

TAKİP ET

Adnan Oktar mağdurları, İngiliz Sunday Times gazetesine açıklama yaptı.

Adnan Oktar'ın istismarına uğrayan mağdurlar, İngiliz Sunday Times gazetesine açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz yıl birçok suçlamayla bin 45 yıl hapse mahkum edilen Adnan Oktar ve kurduğu suç örgütüne ilişkin 171 tutuklama yapılmıştı.

Oktar'ın elinden birçok mağdur, Sunday Times'a yaptıkları açıklamalarda örgütün kendilerini maruz bıraktığı durumları anlattı. Örgütten kaçan Seda Işıldar, 16 yaşındayken Adnan Oktar'ın cinsel istismarına uğradığını ve 20 yaşındayken de genel anestezi yapılmadan burun estetiğine zorlandığını açıkladı.

30'lu yaşlarına geldiğinde Adnan Oktar'ın kendisini evliliğe zorladığını ve 8 yıl sonra kaçmayı başarabildiğini söyledi. 

"Burnuma Vurulan Çekici Hala Hatırlıyorum"

Ceylan Özgül 20 yaşındayken anestesi yapılmaksızın burun estetiği ameliyatına zorlandığını belirterek burnuna vurulan çekici hatırladığını, çekiç ve keskiyi burnuna kaç kez vurduklarını saydığını söyledi.

Gruba katılan erkekler, yani "aslanlar" ise yeni "kedicikler" bulmakla görevliydi. Adnan Oktar grubundan olan Şahin, gruba daha fazla kadın çekmekle görevli olduğunu, mankenlik ajansı teklifi kılıfıyla AVM'lerde kadınları tuzağa düşürdüklerini söyledi.

Tecavüz Edip Doğum Kontrol Hapı Almaya Zorladı

Örgüte 200'den fazla kadın getiren Şahin, sonunda polise itiraflarda bulunarak kovuşturma dokunulmazlığı elde etti. 

Adnan Oktar Suç Örgütü'nün yargılamalarında konuşan C.C. adlı bir kadın, Oktar'ın kendisine ve diğer kadınlara defalarca cinsel tacizde bulunduğunu, tecavüz ettiğini ve bu kadınlara doğum hapı almaya zorladığını ifade etti. Oktar'ın evinde polis 69 bin doğum kontrol hapı bulmuştu.

adnan oktar ceylan özgül seda ışıldar mağdur tecavüz edip doğum kontrol hapı almaya zorladı