Adnan Oktar: Tutuklandığımdan Beri Tayyip Hocamın Yüzü Hiç Gülmedi

TAKİP ET

Dinci suç örgütü lideri Adnan Oktar, yargılandığı davada hakim karşısına çıktı. Adnan Oktar savunmasında "Ben tutuklandığımdan beri Tayyip Hocamın yüzü hiç gülmedi. Bir kere güldüğünü görmedim" diye konuştu.

Dinci suç örgütü Adnan Oktar ve diğer tutuklu sanıkların yargılandığı, İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından görülen davada Oktar, savunmasını yaptı.

"Mehdilik İddiam Olmayacak Vallahi, Billahi, Tallahi"

Devletine sadık olduğunu savunan Adnan Oktar, "Kutsal devletime son derece sadığım. Lise yıllarından beri devlet beni tanır. Benim devletim beni çok iyi tanır. Ben de devletimi çok iyi tanırım. Halen de devletimin emrindeyim. Devletime sadığım. Devletim ne emrederse onu anında yerine getiririm. Mahkemenin huzurunda yemin ediyorum; hiçbir şekilde hayatım boyunca mehdilik iddiam olmayacak vallahi, billahi ve tallahi. Eğer mehdilik iddiam olursa Allah'ın bütün meleklerini laneti üzerimde olsun" dedi.

Sıradan bir insan olduğunu söyleyen Oktar, "Devletin ideolojisi tespit edilmeye çalışıyor. Biz modern ideolojiyi savunduğumuz için Ortaçağ ideolojisini savunanlar bizi kumpasla tutuklattı, konu bu. Modern İslam'ı savunmam, sahabe İslam'ını savunmam, ehlibeyt inancında olmam, mehdiyi sevmem bu adamları delirtti. Ehlibeytten, mehdiden nefret eder bunlar eskiden beri. Mehdi gelecektir, mehdiyi yenemezler. Ben de mehdinin naçiz bir talebesiyim. Biz de mehdinin hizmetkarıyız. Ben haddimi bilirim, öyle büyük iddialarım yok" ifadelerini kullandı.

"Tutuklandığımdan Beri Tayyip Hocamın Yüzü Hiç Gülmedi"

"Gelenekçi Müslümanlara karşı öfkem yok. Çok seviyorum onları" diyen Oktar, "Ben tutuklandığımdan beri Tayyip hocamın yüzü hiç gülmedi. Bir kere güldüğünü görmedim. Bahçeli, bir kere bile benim hakkımda konuşmadı. Kılıçdaroğlu da konuşmadı, istihbaratı sağlamdır onların" diye konuştu.

Sanık savunmalarının alınmasının ardından mahkeme, duruşmanın ertesi gün kaldığı yerden devam edileceğini açıklayarak erteleme kararı verdi. 

adnan oktar tutuklandığımdan beri tayyip hocamın yüzü hiç gülmedi erdoğan