Adrese Teslim İlanlara Yenisi Eklendi: AKP'li Adayın Kızını Belediye'de İşe Aldırdığı Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Ordu Aybastı'da AKP'den belediye başkan adayı olan İzzet Gündoğar'ın kızının 2 yıl önce kişiye özel psikolog kadrosu açılarak Ulubey Belediyesi'ne memur olarak atandığı tespit edildi.

BirGün'den Onur Durmuş'un haberine göre, AKP Ordu Aybastı Belediye Başkan Adayı olan ve 2009-2019 yılları arasında Aybastı Belediye Başkanı olan İzzet Gündoğar'ın kızını, belediye kadrosunda işe aldırdığı ortaya çıktı. 

AKP'nin Aybastı adayı Gündoğar, 2019'da aday gösterilmemeiş, AKP'li Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde genel sekreter yardımcılığı ve parklar ve yeşil alanlar daire başkanlığı görevlerinde bulunmuştu. 

AKP'li İzzet Gündoğar'ın Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde daire başkanlığını yürttüğü dönemde AKP'li Ulubey Belediyesi'nde kızına özel kadro açtırarak kızını kadroya aldırdığı öğrenildi. 

BirGün'e konuşan İzzet Gündoğar ise adrese teslim ilanla kızını işe aldırdığını kabul etti. Gündoğar şunları söyledi: 

"Kızım Ulubey'de psikolog olarak işe alındı. Belediyelerde zaman zaman başka görevler verildiği de olur. Bunda sakıncalı bir durum yok. Kadroya geçirilen sadece kızım değil. O dönemde belediye de birçok kişi aynı anda kadroya geçirildi"

akp Ordu büyükşehir belediyesi aybastı izzet gündoğar adrese teslim kadro psikolog