Afgan ve Suriyelilerin Bir Haftada İşlediği Suçlar: Taciz, Çocuk İstismarı, Yaralama, Cinayet, Hakaret, Hırsızlık

TAKİP ET

Afganistanlı ve Suriyeli yasa dışı göçmen ve sığınmacıların son bir haftada işlediği cürümleri derledik.

Son bir haftada Afganistanlı yasa dışı göçmenler ve Suriyeli sığınmacılar birçok suç işledi. Bu suçlara yönelik kamuoyunda büyük tepkiler yükselse de hükümet ölü taklidi yapmaya devam ediyor.

Sözde Bir Gazeteci Türk Milletine Hakaret Etti

Afganistanlı sözde gazeteci Sunatullah Saadat adlı şahıs Türk milletine ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a hakaret etti ve Türk kızlarına ahlak öğretmeye kalkan Saadat'ın sosyal medya hesabından yaptığı rezil paylaşımlar ortaya çıktı.

Bunun ardından söz konusu şahıs hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından re'sen soruşturma başlatıldı.

9 Yaşındaki Kız Çocuğu Afganistanlı Yasa Dışı Göçmen Tarafından Taciz Edildi

İstanbul Bağcılar'da bir mahallede Afganistanlı yasa dışı göçmen bir sapık, bakkaldan dönmekte olan 9 yaşında bir Türk kızını taciz etti.

Olayın duyulması sonrasında mahalle ayağa kalktı, Afganistanlı sapığı mahallelinin lincinden polis kurtarırken küçük kızın yengesi "Nasıl alıyorsunuz siz bunları bizim ülkemize? Benim evime gelen elektriğimden vergi alıyorsun, suyumdan vergi alıyorsun, çöpümden vergi alıyorsun, sen bu insanları bizi taciz etsin diye mi, Türkiye'nin kadınına erkeğine tecavüz etsin diye mi alıyorsun?" diyerek tepki gösterdi.

İstanbul Sultangazi'de Afganistanlı bir yasa dışı göçmen sapık, bir Türk kadınını taciz etti. Afganistanlı sapık vatandaşlar tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

İstanbul'un Şile ilçesinde meydana gelen başka bir olayda Afganistanlı yasa dışı göçmen bir sapık 4 yaşındaki bir kız çocuğunu istismar etti. 

Sapığın Türk polisi tarafından yakalandığı bildirildi.

Hiçbir Resmi Kaydı Olmayan Afganistanlı Hırsızlık İçin Girdiği Evde Yakalandı

Çanakkale'de meydana gelen olayda bir şahıs, bir eve hırsızlık için girdiği sırada yakalandı. Eve giren hırsızın Afganistanlı bir yasa dışı göçmen olduğu, hiçbir resmi evrakta kaydı olmadığı ortaya çıktı.

Afganistan'da Çekemedikleri Bayrağı Türkiye'de Göndere Çektiler

Bugün gündeme gelen olayda Afganistanlı yasa dışı göçmenler Alanya'da özel bir plajda Afgan bayrağını göndere çekti.

Olayın gündeme gelmesi ve kamuoyunda büyük tepki çekmesi sonrasında Alanya Ülkü Ocakları o göndere Türkiye ve Azerbaycan bayraklarını çekti.

Altındağ'da 2 Türk Genci Suriyeliler Tarafından Bıçaklandı, Bir Gencimiz Hayatını Kaybetti

Altındağ ilçesinde meydana gelen olayda Battalgazi Mahallesi'nde Suriyeli Yahya Abdo ve Muhammed Abdo, iki Türk gencini bıçakladı.

Olayın duyulması sonrasında mahalleli ayağa kalktı, Türklerin Suriyelilerin yaşadığı sokaklara yürümesi üzerine bölgeye çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Olayların durulmaması üzerine Altındağ Kaymakamı da bölgeye giderek vatandaşlarla konuştu.

Saldırıya uğrayan Ali Yasin Güler yaralanırken, 18 yaşındaki Emirhan Yalçın hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatılarak Suriyeli caniler "tasarlayarak öldürme" suçundan tutuklandı.

Afgan ve Suriyelilerin Bir Haftada İşlediği Suçlar Taciz Çocuk İstismarı Yaralama Cinayet Hakaret Hırsızlık