Afrikalı Kabile Kılıçdaroğlu'na Sevgi Gösterisinde Bulundu

TAKİP ET

Afrika'da yaşayan bir kabile, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vermek için video çekti. Videoda 'Kemal Dede' diyerek şarkı söyleyen ve dans eden Afrikalılar, Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını öptü. Video sosyal medyada ilgi gördü.

Afrika’da yaşayan bir kabile, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vermek için video çekti. Videoda “Kemal Dede” diyerek şarkı söyleyen ve dans eden Afrikalılar, Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafını öptü. Video sosyal medyada ilgi gördü.

“Sana Söz Baharlar Gelecek” Şarkısıyla Dans Ettiler

Afrika’da bir kabile, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek olmak için ilginç bir video hazırladı. Videoda, siyahi gençler, “Kemal Dede” diye hitap ettikleri Kılıçdaroğlu’na sevgi mesajları gönderdi. Gençler, “Sana Söz Baharlar Gelecek” şarkısıyla dans ederek coşku yaşadı. Videonun sonunda ise Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafını öperek saygı gösterdiler.

Sosyal Medyada Gündem Oldu

Afrikalıların çektiği destek videosu sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Videoyu izleyenler, Afrikalıların Kılıçdaroğlu’na duydukları sevgi ve sempatiye hayran kaldı. 

afrika afrikalı kabile kemal kılıçdaroğlu sana söz