Ağabeyinin Kavga Ettiğini Gören Bekçi Karşı Tarafa Kurşun Yağdırdı: 1 Ölü

TAKİP ET

İzmir'de bir bekçi, trafikteki yol verme kavgasında karşı taraftaki şahsa kurşun yağdırdı.

İzmir'in Buca ilçesinde yaşanan olayda, otomobili ile seyir halinde olan Şehmus Devrin, yol verme meselesi sebebiyle başka bir otomobilin sürücüsü Y.Y. ile tartışmaya başladı.

Otomobili ile Y.Y.'nin önünü kesen Devrin ile Y.Y. arasında tartışma kavgaya dönüştü. Bu sırada ağabeyinin kavga ettiğini gören Buca İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli bekçi A.Y. de kavgaya dahil oldu.

Kavganın büyümesi üzerine A.Y., belinden çıkardığı tabanca ile Şehmus Devrin'e ateş açtı. Boynuna ve bacağına isabet eden kurşunlarla yere yığılan Devrin, olay yerine gelen ambulansla ağır yaralı olarak Buca Kadın Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesinin acil servisine kaldırıldı. Şehmus Devrin kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Otomobilleriyle olay yerinden kaçan bekçi A.Y. ve ağabeyi Y.Y. ise olay yerinden yaklaşık 500 metre uzaklıkta bir otomobilin içerisinde yakalandı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kavgaya karıştığı tespit edilen iki kişinin daha yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Bekçi A.Y.'nin olayın yaşandığı sırada istirahat izninde olduğu bildirildi.

bekçi izmir buca trafik yol verme kavgası ağabeyi kavga kurşun yağdırdı ateş etti izinli istirahatli ölü öldü 1 kişi kaçtı tabanca ateş otomobil