Ağrı Spor'dan AKP'li Savcı Sayan Hakkında Dikkat Çekici İddialar

TAKİP ET

Şehir sokaklarında uzun namlulu silahlarla gezen AKP'li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan hakkında dikkat çekici iddialar ortaya atıldı.

Ağrı kent merkezinde ellerinde uzun namlulu Kaleşnikov silahlar bulunan bir grupla birlikte dolaşan AKP'li Belediye Başkanı Savcı Sayan hakkında dikkat çekici iddialar ortaya atıldı.

 AKP'li Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın yardımcısının kendilerine silah çektiğini öne süren Ağrı 1970 Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yıldırım, Sayan'ın halk zulmettiğini söyledi.

AKP'li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan Uzun Namlulu Silahlarla Gövde Gösterisi Yaptı

"Çarşı Ortasında Silahlarla Gezerek İnsanları Korkutma Politikası Yürütüyor"

"Herkes Savcı Sayan'dan korkuyor" diyen Yıldırım, "Herkes Savcı Sayan'dan korkuyor, bu adam her şeye zarar bir insandır. Kumpasçıdır, yalancıdır, çarşı ortasında kalaşnikoflarla gezerek insanları korkutma politikası yürütüyor" diye konuştu.

Ağrı Spor Kulübü Müdürü Kerem Adıgüzel'in Ağrı Spor'a dair bilgi belgeleri haftalık olarak Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tunç'a rapor etmesi şartıyla belediyede bankamatik memuru yapıldığını öne süren Yıldırım, Sayan'ın soruşturulmasını istedi.

"Ruhsat Parası" Toplandı Ama Kulübe Aktarılmadı İddiası

"Sigorta girişleri geç yapılan 16 sözleşmeli sporcumuzdan 8 tanesi bizi mahkemeye vermiş, sözleşmelerini fesh etmiş ve bu yıl hiç oynamadan sözleşme bedellerini de almaya hak kazanmış. Bu vesile ile kulüp 2 milyon zarara uğramıştır" diyen Yıldırım, Sayan'ın belediye üzerinden Ağrı Spor adına "ruhsat parası" topladığını ancak paranın Ağrı Spor'a aktarılmadığını söyledi.

Kendi komşusu Abdullahoğulları'nın yaptığı 70 bin liralık ödemenin Başkan Yardımcısı Ahmet Tunç'un verdiği hesaba aktarıldığını ancak paranın kulübe değil Sayan'a yakın isimlere aktarıldığını öne süren Yıldırım, Savcı Sayan ve ekibini istifaya çağırdı.

ağrı spor akpli savcı sayan hakkında dikkat çekici iddialar mehmet yıldırım kulüp başkanı belediye başkanı