Ağrıspor Başkanı, Savcı Sayan Tarafının Ateş Açtığı Görüntüleri Paylaştı

TAKİP ET

Ağrı'da Savcı Sayan'ın yanındaki kişiler ile Ağrıspor üyeleri arasında çıkan kavgada yeni görüntüler ortaya çıktı.

AKP'li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan‘ın kendisini tehdit ettiğini ve yakınlarının marketinin önünde ateş açtığını söyleyen Ağrıspor Başkanı Mehmet Yıldırım, ateş açılan anın videosunu paylaştı.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, yakınları ve korumalarının da bulunduğu grubun, önceki gün dün gece kentte uzun namlulu silahlarla yürüdüğü sosyal medyada gündem olmuştu.  

AKP'li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan Uzun Namlulu Silahlarla Gövde Gösterisi Yaptı


Savcı Sayan'dan Uzun Namlulu Silahlarla Yürüyüş Açıklaması: Güvenlik Tedbiri


sa

Ağrı Spor'dan AKP'li Savcı Sayan Hakkında Dikkat Çekici İddialar


Sayan’ın “Ağrıspor’a çökmek istediğini” söyleyen kulüp başkanı Mehmet Yıldırım, “Beş yıllık müdürümü bilgi sızdırması için işe almış. Kulüp müdürünü tehdit etmek için geldiler ve kavga çıktı. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tunç silah çekince bizimkiler de yumruk atıyor ve Ahmet Tunç kaçıp Savcı Sayan’ın yanına gidiyor. 20 dakika sonra Sayan, 100 kişilik bir grupla sahip olduğumuz marketin önüne geliyor. Ahmet Tunç’un kardeşi hücum ediyor. Bunun üzerine tekrar birbirine giriyorlar. Savcı Sayan, şoförü tarafından arabaya koyulup kaçırılıyor. Orada bulunan 8-10 tane sivilin, yani hiçbirinin resmi forması yok, havaya belki 200 tane mermi sıkıyorlar” demişti.


Ağrıspor Başkanı Mehmet Yıldırım, ateş açılan anın videosunu paylaştı.

TELE 1’den Fırat Yeşilçınar’a konuşan Ağrıspor Başkanı Mehmet Yıldırım, olayın yaşandığı silah sıkıldığını söyleyerek, “Atılan mermiler ilk olayın yaşandığı geceye ait. Mahalle içinde atıldığı için mahalle sakinleri etrafa kaçıştı. Videodaki seste de belli oluyor. Savcı Sayan ekibi tarafından mermi sıkılıyor.“ dedi.

ağrı savcı sayan ağrıspor mehmet yıldırım