Ahmet Eşref Fakıbaba, Resmi Olarak İYİ Parti'ye Katıldı: Akşener Rozetini Taktı

TAKİP ET

AKP'den ve milletvekilliğinden istifa eden eski Bakan ve Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, grup toplantısında İYİ Parti'ye katıldı.

İYİ Parti Grubu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde toplandı. AKP'den istifa eden eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, resmi olarak İYİ Parti'ye katıldı.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Ahmet Eşref Fakıbaba'nın rozetini kürsüde taktı. Akşener'in kendisine bıraktığı kürsüye gelen Fakıbaba, İYİ Partilileri selamladı.

Akşener'e Teşekkür Etti

İYİ Parti'ye katılmaktan çok mutlu olduğunu dile getiren Ahmet Eşref Fakıbaba, "Sansür yerine demokratik hak ve özgürlüklerin yaşandığı, gelirin bir zümre yerine tüm milletimize adil bir şekilde dağıtıldığı, kişinin menfaatine uyarlanan değil, herkese eşit davranan bir hukuk sisteminin olduğu, kutuplaşan ve ayrışan bir toplum değil, herkesin birbirini sevgiyle kucakladığı bir Türkiye hayal ediyorum. Şimdi bu hayalleri gerçekleştirmenin, her şeyi iyi, hatta çok iyi yapmanın zamanı gelmiştir. Bugün bana İYİ Parti'de siyasete devam etme fırsatı veren Sayın Genel Başkanım Meral Akşener'e şükranlarımı arz ediyorum.

"Ülkemizin Hak Ettiği Refah Seviyesini Yakalayacağız"

Hep birlikte ülkemizin hak ettiği refah seviyesini yakalayacağımıza gönülden inanıyorum. Bizim inancımız bize şunu söylüyor. Eğer bir yerde yanlışlık, eksilik, eğrilik, kötülük varsa bunu önce elinizle düzeltin. Yapamıyorsanız dilinizle düzeltin. Yani söyleyin, konuşun, susmayın! Bunu da yapamıyorsanız hiç değilse kötülüğe taraf olmayın ve kalbinizle buğz edin. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk, Kürt, Arap, Laz, Çerkes, Zaza, Müslüman, gayrimüslim, Sünni, Alevi ayırt etmeksizin kurduğu bu eşsiz cumhuriyette kardeşçe birlik ve beraberlik içinde yaşayacağımız hak ve adaletin işleyeceği günler, inanıyorum, çok yakında gelecektir. İYİ Partili yol arkadaşlarım ve milletimizle birlikte bunun çok yakında gerçekleşeceğine inancım sonsuzdur, Allah yolumuzu ve bahtımızı açık etsin" ifadelerini kullandı.

ahmet eşref fakıbaba resmi olarak iyi parti katıldı akşener rozet taktı