Ahmet Hakan Hande Sarıoğlu'ndan Aylar Sonra Özür Diledi

TAKİP ET

Ahmet Hakan, aylar sonra Hande Sarıoğlu'ndan özür diledi.

Şubat ayında meydana gelen olayda spiker Hande Sarıoğlu dans ettiği bir videoyu Instagram'da hikaye olarak paylaşmış, sonrasında ise HaberTürk'ten ayrılmıştı. Ahmet Hakan ise köşesinden yayımladığı yazısında Sarıoğlu'nu 'Story şebeği' olarak nitelemişti.

Sarıoğlu ise Ahmet Hakan'a cevaben "İzlemeyen, konuşmayan, yazmayan kalmasın lütfen, alınırım. O her şeyi çok bildiklerini sanan, benim oryantalimden daha kıvrak dilleri ve kalemleri olan dayılara seri oryantal getirin. Elden ele gönderin, paylaşın. Ülkede oryantal açığı varmış! İnsanların gözünün içine baka baka siyaset şebekliği yapan biri benim oryantalime 'story şebekliği' demiş; bak şu şebeğe" demişti.

Hürriyet'teki köşesinde Seda Sayan'ın programında dans ettiği anlarla dikkat çeken Kalp ve Damar Cerrahı Opr. Dr. Banı Küçükpolat'la ilgili olarak "Bir doktor gülüyorsa, dans ediyorsa, sosyalse, mizah duygusu varsa, göbek atıyorsa, kasmıyorsa, kasıntılık yapmıyorsa, Roman havası duyduğunda dayanamayıp fırlıyorsa, şarkı söyle deyince kafasını gözünü kırarak da olsa şarkıyı söylüyorsa, ağır olma fiyakası atmaya kalkışmıyorsa o doktor iyi doktordur. Ya da şöyle söyleyeyim: En azından kötü bir doktor değildir" ifadelerini kullandı.

Benzer bir durumda hakaret ettiği Hande Sarıoğlu'ndan da özür dileyen Ahmet Hakan yazısında, "Bir süre önce 'göbek atan spiker' olayında farklı bir tutum sergilemiştim. Bu konuda bir doktrin değişikliğine gitme kararı almış bulunmaktayım. Çok sekter davranmışım spiker olayında. Pişmanım ve pardon diyorum" ifadelerine yer verdi.

Ahmet Hakan Hande Sarıoğlu'ndan Aylar Sonra Özür Diledi