'Aile Uzmanı' Profesör, Canlı Yayında YouTuber Hedef Gösterdi: Alçak, Proje Birisi...

TAKİP ET

"Aile uzmanı" olarak tanıtılan Prof. Dr. Ahmet Akın, YouTuber Diamond Tema'yı hedef gösterdi.

Mürteci İsmailağa örgütüne yakınlığıyla bilinen Lalegül TV ekranlarında yayımlanan Bunu Konuşalım programında "aile uzmanı" sıfatıyla konuşan Prof. Dr. Ahmet Akın, YouTuber Diamond Tema'yı hedef gösterdi.

Diamond Tema, Akın'ın kendisini hedef gösterdiği anları sosyal medya hesabından yayımladı.

Akın söz konusu programda, "Diamond Tema diye bir alçak var. Bu alçak, YouTuber. Herkes girsin baksın. Bu yurt dışında mı yaşıyor, Türkiye'de mi yaşıyor bilmiyorum. Her yerde de söylüyorum bu alçağın adını. Çünkü İslam'dan bihaber. Hiç İslam'la bağı yok, eğitimini almamış, proje birisi. Bana ne kadar İslami camiada inancından kopmuş çocuk geldiyse bunun abonesi. Bu agnostik yapıyor çocukları. Çok zeki görünüyor, çok entel, karizmatik duruyor ve bizim İslami camianın kız çocukları özellikle bunu takip ediyor. Bu Diamond Tema denilen kişi bence fonlanıyor" gibi sözler söyledi.

Diamond Tema, Akın'ın kendisiyle ilgili hakaret ve ithamlarını "Bi bitmediniz be kardeşim. Bu adamlar bir de profesör olmuşlar. Ülkenin akademik durumu içler acısı. Sizin işinize gelmeyen ne varsa yalan, sizi sıkıştıran kim varsa proje, ilminizin yetmediği herkes dıj güjler tarafından fonlanıyor... Hep aynı terane" ifadeleriyle paylaştı.