Ailesi Uzaklaştırma Kararı Aldırınca Parka Yerleşti

TAKİP ET

Antalya'da yaşayan Turgut Ateş, annesinin aldırdığı uzaklaştırma kararı sonrası parka yerleşti.

Serik'te annesi ile ağabeyinin evinde eşi ve çocukları ile birlikte yaşayan Turgut Ateş, annesi H.A. (72) ağabeyi O.A. (53) ile tartıştı. Tartışmanın mahkeme taşındığını ve annesi ile ağabeyinin kendisi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını söyleyen Ateş, parkta yaşamak zorunda olduğunu söyledi. 

Eşi Özlem Ateş, çocukları Fatma Selenay (7) ve Kerimcan (4) ile Belek Mahallesi Turizm Caddesi'ndeki 5 yıldızlı bir otelin yanında bulunan Atatürk Parkı'nda yaşamaya başlayan Ateş, "Ağabeyim bizimle evimizde kalmaya başladı. Eşim kendisine sahip çıktı. Her şeyiyle ilgilendi. Bir süre sonra da aralarında kavga çıktı. Sonrasında ağabeyim eşime bağırmaya, hakaret etmeye başladı. Daha sonra kendisiyle kavga ettik. Polis geldi. Hakkımızda uzaklaştırma kararı aldırdılar. Eşyalarımla bizi sokağa attılar. Biz de ailemle parkta yaşamaya başladık. Bize kimse sahip çıkmadı. Gidecek yerimiz yoktu o nedenle gelip parkta kalmaya başladık" dedi.

Mecbur Kaldığımız İçin Buradayız

Ellerindeki parayı dolandırıcıya kaptırdıklarını belirten Özlem Ateş de, "Kayınbiraderim bizim evimize geldi. Beraber yaşamaya başladık. Bir süre sonra aramızda olaylar oldu. Eşimle kayınım tartıştı. Kayınım bana argo kelimeler kullandı. Ben de dayanamadım onunla tartıştım. Daha sonra hakkımızda uzaklaştırma kararı çıkarttılar ve kayınvalidem bizi sokağa attı. 10 yıldır biz bu evde kalırken kayınvalidem oğlunun ağzına baktı ve bizi sokağa attı. Biz de burada yaşıyoruz. Hiçbir yiyecek içeceğimiz yok. O şekilde parkta yaşamaya çalışıyoruz. Az bir paramız vardı. Onu da biri 'size ev bulacağım' diyerek bizi kandırdı, son paramızı da ona kaptırdık. Devlet büyüklerimizden yardım istiyoruz. Kalacak, kafamızı sokacak bir yer istiyoruz. Eşimin bir iş bulup çalışmasını istiyoruz. Allah bu duruma kimseyi düşürmesin. Kimseyi evsiz, barksız bırakmasın. Bizim burada yaşamak hoşumuza gitmiyor ki mecburiyetten buradayız" ifadelerini kullandı. 

antalya serik özlem turgut anne ağabey kavga uzaklaştırma kararı park