Ailesini Katledip Geriye Yüklü Miktarda Para Bıraktı

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da yaşayan bir şahıs, eşini ve oğlunu öldürdükten sonra intihar etti. Şahsın geriye 14 sayfalık bir mektup ve yüklü miktarda para bıraktığı öğrenildi.

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesine bağlı Dadak köyünde yaşayan Mehmet M. cumartesi günü öğle saatlerinde anne ve babasını aradı ancak ulaşamadı. Mehmet M.'nin ailesine ulaşamadığını söylemesinden bir süre sonra eve giden komşular kapıyı açtıklarında evdeki herkesin kanlar içerisinde olduğunu gördüler. 

Anne Hanife M. (36), oğlu Egemen M. (2) ve baba Mehmet M.'nin (45) cesetleri ile karşılaşan komşular durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri anne ve oğlunun tabancayla vücutlarının çeşitli yerlerinden vurulduğunu, baba Mehmet M.'nin ise kendisini kablo ile merdiven boşluğuna astığını belirledi.

Olayın ardından inceleme yapan Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, evde 14 sayfalık bir intihar mektubu ve yüklü miktarda para buldu. Ekipler mektup hakkında detay vermezken, Mehmet M.'nin kendisi hakkında iddialar ortaya attığı öne sürüldü. 

''Psikolojisi Bozuk Olabilir''

Olaydan yaklaşık 9 ay önce Mehmet M.'nin eşi Hanife M.'nin düşük yaptığı öğrenildi. Bunun üzerine elde edilen delil ve ifadeleri inceleyen ekipler Mehmet M.'nin psikolojisinin bozuk olabileceği ihtimalini değerlendirmeye başladı. 

 

afyonkarahisar intihar mektup 14 sayfa para hanife mehmet egemen