Ailesiyle Tartıştı, Yaşadıkları Evi Yaktı

TAKİP ET

Kocaeli İzmit'te psikolojik sorunlar yaşadığı bildirilen bir kişi, anne ve babasıyla tartıştıktan sonra evlerini ateşe verdi.

İzmit Ayazma Mahallesi Kuvayı Milliye Caddesi 14. Ada 11. Blok'ta 7 katlı bir apartmanda gelişen olayda iddiaya göre, psikolojik sorunları olan Ferhat S. isimli bir şahıs önceki gece tartıştığı anne ve babasının evine bu gece alkollü olarak geldi. Evi ateşe veren Ferhat S. bir komşusuna "Evi yaktım gidiyorum, itfaiyeyi arayın" diyerek ortadan kayboldu.

Apartman sakinlerinin olayı ihbar etmesi üzerine kısa sürede gelerek yangına müdahale eden itfaiye ekipleri alevleri kontrol altına almayı başardı. Yangında yalnızca maddi hasar oluştuğu bildirildi.

Ferhat S.'nin sürekli alkol kullandığını ve binaya zarar verdiğini söyleyen bir görgü tanığı Ferhat S. hakkında, “Tartıştığı anne ve babası bir gece önce evden gitmişti. Bu akşam geldiğinde yine alkollüydü ve bağırarak kendi dairesine çıktı. Ardından alt komşusuna inip ‘evi yaktım gidiyorum, itfaiyeyi arayın’ demiş. Bıktık artık bu apartmanda onu istemiyoruz” ifadelerini kullandı.

ailesiyle tartıştı yaşadıkları evi yaktı