Akif Beki'den Zafer Partisi İddiası: Genel Başkan Yardımcılarının Odalarına Gizli Kameralar Takılmış

TAKİP ET

Karar yazar Akif Beki, Zafer Partisi'ne ilişkin dikkat çekici bir iddia ortaya attı.

Karar yazarı Akif Beki, "Yönetici Odalarını Gözetleyen Parti" başlıklı yazısında dikkat çekici iddialara yer verdi:

"Birkaç yerden kulağıma geldi. Türkiye’nin göçmen düşmanı aşırı sağ partisi olmaya oynayan bir partide, tuhaf işler dönüyormuş." 

"Parti yönetiminin istifalarla sarsılmasının arkasında da bu tuhaflıkların yattığı söyleniyor" diyen Beki, şu iddiaları aktardı:

"Genel Başkan Yardımcılarının Odalarına Gizli Kameralı Duvar Saatleri Asıldı" İddiası

"Güya genel başkan yardımcılarının odalarına, gizli kameralı duvar saatleri asılmış, gözetleniyorlarmış. Bu istihbaratçılık merakı da güven krizine yol açmış. Bazı yöneticilerin, ‘gördüğü lüzum üzerine’ ayrılmaları bundanmış. Gözetlendiklerini fark edip duyulan güvensizlikten rahatsız olmuşlar.

Doğruysa, görülmemiş bir skandal... Siyaset kulislerinde kulaktan kulağa konuşuluyor. İlgililerin kulağına gitmemiş olamaz. Fakat kimse de bugüne kadar çıkıp yalanlamadı. Doğrulayan, ifşa eden de çıkmadı. Kimse ağzını açmıyor. Sanki sessizlik yemini edilmiş.

Aslı astarı var mıdır, varsa hangi parti bu, yönetici odalarına gizli kamera koyan kim?Bilgisi, duyumu olanlar açıklarsa hep birlikte aydınlanırız. Kulağı delik, pek çok sırra vakıf, tarife uyan bir parti genel başkanından açıklama gelirse o da kabulüm."

Zafer Partisi'nde Yaşanan İstifalar

Akif Beki yazısında Zafer Partisi'nin ismini vermese de "göçmen düşmanı" ithamıyla en fazla karşı karşıya gelen Zafer Partisi, geçtiğimiz haftaları istifalarla geçirdi.

Ümit Özdağ: Süleyman'ı Bir Yerde Gördüğümde Döveceğim


Sığınmacıların ve kaçak göçmenlerin geri gönderilmesi vaadi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun galiz hakaretlerde bulunduğu Genel Başkan Ümit Özdağ'ın verdiği sert cevap ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı adaylığına davet edilmesi gibi hamlelerle adından söz ettirerek siyasetin gündemini belirleyen Zafer Partisi, anketlerde görünür olmaya başladı.

Anket: MHP Baraj Altında, Zafer Partisi Yüzde 4'ü Aştı


Fakat aynı zamanda Zafer Partisi bu süreci istifalarla geçirdi. İlk olarak Genel Başkan Yardımcısı Burak Mengü istifa ederek DEVA Partisi'ne katıldı. 

Eski Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Mengü DEVA Partisi'ne Katıldı


Bunun ardından Genel Başkan Yardımcısı Bartu Soral istifa ederek partiden ayrıldı.

Zafer Partisi'nden İstifa Eden Bartu Soral: Öyle Bir Menfaat Grubu Var ki Bunlarla Ne Vatan Kurtarması!


Son olarak İYİ Parti'den ayrılarak Ümit Özdağ ile Zafer Partisi'ni kuran iki isimden biri olan Adana Milletvekili İsmail Koncuk partiden istifa ederek İYİ Parti'ye geri döndü.

İsmail Koncuk Zafer Partisi'nden İstifa Etti: 'Maalesef 4 Ay İçinde Hiç Değişmedi...'

Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Grup Toplantısında İYİ Parti'ye Geri Döndü

akif beki zafer partisi iddiası ümit özdağ genel başkan yardımcısı yardımcılarının odalarına gizli kameralar takılmış istifa istifa