Akın Akın Geliyorlar: Bir Pakistanlı Kaçağın Türkiye Serüveni TikTok'ta Gündem Oldu

TAKİP ET

Pakistan ve Afganistan'dan yasadışı şekilde Türkiye'ye girmeye çalışan kaçak göçmenlerin maceraları sosyal medyada ilgi çekiyor. En son TikTok'ta yer alan 'tiggersultan444' adlı hesabın da Türkiye'de yayınladıkları video gündem oldu.

Pakistan ve Afganistan’dan yasadışı şekilde Türkiye’ye girmeye çalışan kaçak göçmenlerin maceraları sosyal medyada ilgi çekiyor. Kaçak göçmenler yolculuklarını TikTok’ta paylaşmaya devam ederken, sınırı nasıl geçtikleri ve kendilerine yardımcı olan göçmen kaçakçılarının akıbeti henüz belirlenemedi.

En son TikTok’ta yer alan “tiggersultan444” adlı hesabın da Türkiye’de yayınladıkları video gündem oldu. Hesabın paylaştığı videolarda Türkiye’ye nasıl geldikleri, nerelerde kaldıkları, binlerce kilometrelik mesafeyi nasıl katettikleri açıkça görülüyor. Videolarda Pakistanlı kaçağın arkadaşlarıyla birlikte İran üzerinden Türkiye’ye ulaştığı anlaşılıyor.

Türkiye’ye girdikten sonra da yolculuğuna devam eden kaçak göçmen, videolarında İstanbul’un ünlü yerlerini gezdiğini, Boğaz Köprüsü’nü geçtiğini ve hatta bir polis aracının arkasına takıldığını gösteriyor. 

TikTok’ta binlerce beğeni alan “tiggersultan444” adlı hesabın sahibinin kimliği ve nerede olduğu henüz bilinmiyor. Göç İdaresi Genel Müdürlüğü’nün konuyla ilgili bir açıklama yapması bekleniyor. Bu arada kaçak göçmenin Türkiye serüveni sosyal medyada tartışma konusu olmaya devam ediyor.

pakistan kaçak kaçak göçmen paki Sığınmacı