AKP AR-GE ve Eğitim Başkanı Başkanı Mustafa Şen: Bilimsel Yöntemlerle Anket Yaptırdık, Erdoğan En Yakın Rakibinin 2,5 Katı Oy Alıyor

TAKİP ET

Mustafa Şen, 'bilimsel seviyeleri yüksek olan, bilimsel etik kurallarına uyduğuna inandıkları insanlara yaptırdıkları' anketlerin sonuçlarını açıkladı.

Gazete Duvar'ın haberine göre, A Haber'de yayımlanan Satır Arası programına katılan AKP AR-GE ve Eğitim Başkanı Başkanı Mustafa Şen, 'bilimsel seviyeleri yüksek olan, bilimsel etik kurallarına uyduğuna inandıkları insanlara yaptırdıkları' anketlerin sonuçlarını açıkladı.

CHP'li Engin Özkoç'tan Anket Açıklaması: Birinci Partiyiz


Anket: MHP Baraj Altında


Alf Araştırma Anketi: AKP Yüzde 30'un Altında, CHP Birinci Parti


Kurmaylarına Sitem Etti: Erdoğan Anketlerden ve Kalabalıklardan Memnun Değil


Son anketlerde AKP'nin birinci sırada olduğunu ileri süren Şen, "Pek çok anket yaptırıyoruz. Aslında ben oran vermem ama bir tanesi 36 küsür buluyor, bir tanesi 37 diğeri de 37 küsür buluyor. Bu sıralar 36-38 aralığındayız. Bunun yukarıya doğru ilerleyeceğini düşünüyorum" diye konuştu.

Alınan tedbirlerle enflasyonun düşmesi ve fiyat istikrarı sağlanması halinde oy oranlarının yükseleceğini iddia eden Şen, "Cumhur İttifakı oylarını biraz daha yükseltecek dedi.


"Erdoğan Yüzde 45'e Yakın Oy Alıyor"


Lider bazında da parti bazında da algı seviyelerine ilişkin de çalışma yaptıklarını söyleyen Şen, anketlerde cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan'ın birinci sırada çıktığını öne sürerek, "Birinci sırada Erdoğan çıkıyor, 45'e yakın oy alıyor. En yakınındakine 2 – 2.5 kat fark atıyor. Sonrasında başka isimler çıkıyor. Altılı masadaki genel başkanların da oyları çıkıyor küçük küçük yüzde 1-2" ifadelerini kullandı.
 

akp arge mustafa şen anket erdoğan seçim