AKP Batman Milletvekili Adayı: Çözüm Süreci Hedefim Olacak

TAKİP ET

AKP Batman Milletvekili Adayı Ferhat Nasıroğlu, seçilirse çözüm sürecinin hedefi olacağını söyledi.

AKP Batman Milletvekili Adayı Ferhat Nasıroğlu, seçilirse çözüm sürecinin hedefi olacağını söyledi.

AKP'nin Batman 1. sıra milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu, Kürtçü Rudaw TV ile yaptığı röportajda "Eğer seçilirsem çözüm süreci benim hedefim olacak. İnşallah bu meseleye samimiyetle yaklaşacağım ve bu mesele hepimiz için büyük bir dert, büyük bir yara. Bu mesele; tüm bu coğrafya için, tüm Kürdistan için derin bir mesele." dedi.

'Başkan Barzani'yi davet etti, Şivan Perver'i davet etti...'

Nasıroğlu, "Çözüm Süreci"ne dair şunları söyledi: "Kürt sorununa gelince de cumhurbaşkanımız ‘Bu kızılcık şerbeti olsa da içeceğim’ dedi. Başkan Barzani’yi davet etti, Şivan Perwer’i davet etti fakat bu işte bazı oyunlar oldu ve biraz dağıldı. Ben şu inançtayım: Biz birkaç Kürt milletvekili -ben de onlara destek olacağım- samimiyetle, güzellikle... Birbirimize güvenmeliyiz, birbirimizi sevmeliyiz.

Eğer seçilirsem çözüm süreci benim hedefim olacak. İnşallah bu meseleye samimiyetle yaklaşacağım ve bu mesele hepimiz için büyük bir dert, büyük bir yara. Bu mesele; tüm bu coğrafya için, tüm Kürdistan için derin bir mesele. Bu meseleyi samimiyetle çözmeliyiz, ben kendime inanıyorum. Bu memlekete çok hizmet edeceğiz diyorum. Bize ne kadar çok oy verilirse, parlamentoda itibarımız ne kadar fazla olursa o kadar hizmet getireceğiz, insanımızın elinden tutacağız. Sadece Batman’da değil, her yerde.”

batman çözüm süreci ferhat nasıroğlu