AKP Camaş Adayı Ayparçası'ndan CHP'li Rakibi Çıtır'a Tepki Çeken Sözler: Önüne Gelene Sarılıyorsun, Bizim İnancımızda Var Mı Bu?

TAKİP ET

Çamaş Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mahmut Ayparçası, CHP'nin Çamaş adayı Leyla Çıtır için yaptığı yorum tepki çekti.

AKP Ordu Camaş Belediye Başkan Adayı Mahmut Ayparçası'nın CHP'nin Camaş adayı Leyla Çıtır için yaptığı yorum tepki çekti. 

AKP'nin Camaş Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Ayparçası, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde katıldığı bir programda Leyla Çıtır'ı hedef aldı. Rakibine 'süs kabağı' diyen Ayparçası'nın söyledikleri tepki topladı. 

Ayparçası şu ifadeleri kullandı: 

“31 senedir kendi maaşını toplayamadı bu. Ortalıkta süs kabağı gibi gezdi durdu. Başka bir şey yok. Çok iyi bildiği bir şey var iyi dedikodu yapar. Eğer oraya da takılırsan sana da o dedikoduları canlı yayında anlatırım. 

İkinci bir mesele. Kızım az kendine gel ya. Sonuçta bu bir seçim. Ne oluyor ya önüne gelene sarılıyorsun. La bizim inancımızda var mı bu. Ahlakımızda bu var mı? Sen Çamaş’a çok kötü örnek oldun. Kendine gel az. “

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel ise şöyle tepki gösterdi: 

 “Çamaş belediye başkanı ve yeniden Cumhur ittifakı adayı Mahmut Ayparçası, kadın adayımız Leyla Çıtır'a hem de Kadınlar Gününde, bir Kadın Kooperatifinde ahlaksızca hakaret ediyor.Siyasetin de bir ahlakı var, bir seviyesi var. Bunun seviyesi zaten belli de o yanında oturup sessiz kalanlara ne demeli. Kendi partisi ve AKP'li yetkililer ile vekiller bunun ayarını düzeltecek mi, yoksa o işi ben mi yapayım.”

 

mahmut ayparçası camaş Ordu büyükşehir belediyesi leyla çıtır