AKP'de Talihsiz 'Yıpranmamış İsim' Arayışı: Ara ki Bulasın...

TAKİP ET

Milli Gazete yazarı Zeki Ceyhan, AKP'nin yaklaşan seçimler için "yıpranmamış isimler" aradığını ancak bulamadığını yazdı.

AKP'nin yaklaşan seçimler için "yıpranmamış isim" arayışında olduğunu belirten Milli Gaezte yazarı Zeki Ceyhan, bugün yayımlanan yazısında şu ifadeleri kullandı:

"AKP’li dostlarımız seçim çalışmaları için kolları sıvadılar ama sadece kollarını sıvamaları yeterli değil. Onların önündeki en büyük sorun: Yıpranmış isimler! Seçimlerde hazırlayacakları listelerde 'yıpranmış isimler' olmaması gerektiğine inanıyorlar.

Listelerde 'yıpranmış isimler' olmamalı, 'yeni isimler' olmalı diye düşünüyorlar. İşte bu düşünce önlerindeki en büyük sorunun temel nedenini oluşturuyor. Yani yıpranmamış isim bulmakta güçlük çekiyorlar."

AKP'de artık "sırt sırta veren iki AKP’li" yerine "sürekli birbiriyle uğraşan iki AKP'li" tipinin öne çıktığını, partide ciddi anlaşmazlık konuları olduğunu ve bu nedenle tarafların sürekli birbirlerini yıpratmak için yarıştıklarını belirten Ceyhan, şöyle devam etti:

Zehra Taşkesenlioğlu'nun Paylaşımının Hemen Ardından Ünsal Ban Tutuklandı

"Evliler Bile Birbirlerini Yıpratma Konusunda Çok Acımasız"

"Bırakın sıradan iki partiliyi, evlilik bağı ile bir araya gelmiş partililerin birbirlerini yıpratma konusunda çok acımasız oldukları görülüyor.

Biri diğerinin elini zayıflatabilmek için mahrem görüntülerini servis etmekte beis görmezken ötekinin hasmını elindeki kasap bıçağı ile hizaya sokmaya çalıştığı bir partide yıpranmamış isim nasıl bulunur?

Bize göre AKP’li dostlarımızın yıpranmamış isim arayışlarının, suyu yokuş yukarıya akıtmaya çalışmaktan fazlaca bir farkı yok.

Yıllardır Genel Başkanları Erdoğan’ın partililer üzerindeki otoritesinden istifade ederek bugünlere gelenlerin kavgasız gürültüsüz bir arada durmaları imkânsız gibi bir şey.

Bu nedenle muhalefet sözcülerinin işi zor ama iktidar sözcülerinin işi daha zor diyenlere hak veriyoruz."

Zeki Ceyhan'ın yazısının tamamını okumak için tıklayınız.

akp talihsiz yıpranmamış isim arayışı ara ki bulasın zeki ceyhan milli gazete erdoğan ünsal ban zehra taşkesenlioğlu