AKP'den Ayrılmak İsteyen İsimlere Şantaj Yapılıyor İddiası

TAKİP ET

Gazeteci Barış Pehlivan, AKP'den ayrılmak isteyen bazı isimlere şantaj yapıldığı iddiasını ortaya attı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dönemin CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a yapılan kaset kumpasına ilişkin "Bu özel değil, genel genel!" dediğini hatırlatan gazeteci Barış Pehlivan, Cumhuriyet'teki köşesinde kaleme aldığı yazısında "Acaba, diyorum... Şu sıralarda AKP içinde bu sözü hatırlayanlar var mı?" diye sordu.

"Neymiş, AKP’den istifa etmek isteyenleri vazgeçirmek için bir mekanizma kurulmuş..." diyen Pehlivan, şu ifadelerle devam etti:

"Sakın Gitme, Gidersen Bunlar İfşa Olur"

"Neymiş, sakladıkları özel hayatları takip edilip kayıt altına alınıyormuş... Neymiş, toplanan görüntülerle hazırlanan dosyalar hem parti lideri Erdoğan’a hem de takip edilen AKP’liye gösteriliyormuş...

Sorsan, 'iyilikleri' için yapılıyormuş. Ama aslında 'Sakın gitme, gidersen bunlar ifşa olur' deniyormuş. Yani, AKP gemisi batarken kaçışları önlemek için 'şantaja' başvuruluyormuş. Keyifle iki lafın belini kıralım, derken duyduklarıma bak!

Seçim yaklaştıkça daha neler öğreneceğiz, bakalım..." 

Temmuz Ayında Yapılan Anketlerin Ortalaması

akp akpden iktidardan partiden ayrılmak isteyen isimlere şantaj yapılır yapılıyor iddiası barış pehlivan gazeteci cumhuriyet sakın gitme gidersen bunlar ifşa olur