AKP'den Partilere 'Başörtüsü' Ziyareti

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın milletvekilleri ile kahvaltılı basın toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan parti sözcüsü Ömer Çelik başörtüsüne anayasal düzenleme kapsamında bazı siyasi partilere ziyaretlerin gerçekleştirileceğini açıkladı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç'a bağlı milletvekilleriyle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. 

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, kahvaltılı basın toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. 

Çelik'in konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Toplantımızda seçimlere dönük yapılacak çalışmalar ele alındı. Cumhurbaşkanı'mız seçime kadar kesintisiz çalışma talimatı verdi. Zaten teşkilatlarımız sahada, bundan sonrasında da daha yoğun bir çalışma yürüteceğiz. Bu toplantıyla birlikte milletvekillerimizle yaptığımız toplantılar sona erdi. 

Kılıçdaroğlu, ''Türkiye'de cari açığın kapatılması için uyuşturucu ticareti yapılıyor'' açıklamasıyla Türk siyasi hayatının en vahim açıklamasına imza attı. Kılıçdaroğlu'nun açık bir şekilde polis teşkilatımızdan özür dilemesi gerekiyor. CHP liderinin söylediği sözlerin nereye gittiğine çok dikkat etmesi gerekiyor. Bunun adı demokratık muhalefet deği, yıkım siyasetidir. Bu konu tabii ki yargıya taşınacak.

Bazı siyasi partilere ziyaretler olacak. Biz düzenlememizin Meclis'ten geçeceğini düşünüyor, eğer geçmez de referanduma giderse kuşkusuz ezici bir çoğunlukla kabul edilecektir"

akp başörtüsü erdoğan ömer çelik