AKP'den Seçimi Kurtarma Hamlesi: Cem Küçük, Erdoğan'ın Genel Af Çıkarabileceğini Söyledi

TAKİP ET

AKP'nin seçim beyannamesinde yer almayan ancak yandaş gazeteci Cem Küçük'ün canlı yayında duyurduğu iddia, gündeme bomba gibi düştü. Küçük, Erdoğan'ın seçimi bıçak sırtında gördüğü için ekonomik vaatlerin yanı sıra genel af çıkarma planı yaptığını öne sürdü.

AKP’nin seçim beyannamesi, bugün genel başkanları Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Beyannamede üniversite öğrencilerine vergi muafiyetinden, ev hanımlarına emeklilik desteğine ve kamuda mülakatın kaldırılmasına kadar pek çok başlık yer aldı. Ancak beyannamede yer almayan bir konu daha vardı: Genel af.

Genel Af Mı Geliyor?

TV100’de Özgür İfade programında konuşan iktidara yakın Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, Erdoğan’ın genel af çıkarabileceğini iddia etti. Küçük, “Tayyip Bey seçimi bıçak sırtında gördüğü için bu ekonomiyi vaat ediyor. Yarın cezaevi mahkumlarıyla ilgili bir şey gelebilir, sabah böyle bir haber aldık, kesin değil ‘Konuşuluyor’ dendi” ifadelerini kullandı.

Küçük, Erdoğan’ın seçim kaybetme korkusuyla tüm kozlarını oynadığını ve Millet İttifakı’nın vaatlerini de kopyaladığını söyledi. Küçük, “Ben bunların bayram bitene kadar bu vaatlerin ardı arkasının geleceğini düşünüyorum. Bunlar duyumdur” dedi.

recep Tayyip Erdoğan cem küçük Genel Af