AKP Döneminden Kalma Borçlar Sebebiyle CHP Belediyesi'nin Hasta Aracına Haciz Kondu

TAKİP ET

CHP'li Esenyurt Belediyesi'ne ait hasta nakil aracı, AKP döneminden kalan borçlar nedeniyle haczedildi.

Maaş, ikramiye vergi gibi hesaplarının da aralarında bulunduğu tüm banka hesaplarına geçmiş dönemden kalan borçlar nedeniyle haciz konulan Esenyurt Belediyesi'nin bu kez de hasta nakil aracına haciz konuldu. 

Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre, belediyenin hasta nakil aracı, Esenyurt'ta yaşayan diyaliz hastası olan yatalak bir hastayı evinden alarak Beylikdüzü Devlet Hastanesi'ne götürmek üzere yola çıktı.

Hasta nakil aracı, E-5 üzerinde hareket halindeyken 11.00 sıralarında trafik ekipleri tarafından durduruldu. Bir müteahhit firmasının önceki dönemden kalan ödenmemiş alacağı nedeniyle üzerinde haciz bulunan araç bağlanmak istendi. İçinde hasta olması nedeniyle aracın hastaneye kadar gitmesine izin verildi. Trafik ekiplerinin Beylikdüzü Hastanesi'ne kadar takip ettiği hasta nakil aracına burada el konuldu. Araç trafikten men edilerek Büyükçekmece Ayyıldız Yediemin Otoparkı'na çekildi.

belediye belediye meclisi belediye meclisleri belediye aza aza sistemi belediye encümen encümen meclisi büyükşehir büyükşehir belediyesi belde belediyesi belediye meclisi istifa meclis istifa akp belediye meclisi