AKP Gençlik Kollarına Teşkilatı Karıştıracak Kadar Demokratça Bir Atama

TAKİP ET

Balıkesir AKP İl Gençlik Kolları Başkanlığına tayin edilen Mert Nazmi Vizili, AKP'ye yönelik yaptığı eleştiri içerikli paylaşımların ortaya çıkması üzerine hesabını kapattı.

Balıkesir Gençlik Kolları Başkanlığına getirilen Mert Nazmi'nin AKP'ye yönelik eleştiriler içeren o paylaşımlarında "Ekonomimiz büyüdü diyor hala bu rte, o kadar zam yap bide büyümesin" gibi ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

Vizili'nin bir başka paylaşımında ise "25 şehitimiz var gelip su işleri bakanı açıklama yapıyor! Nasıl bir ülkede yaşayıp, nasıl bir hükümet tarafından yönetildiğimiz ortada” dediği görüldü.

AKP Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, Vizili'nin atamasını duyurduğu sosyal medya paylaşımında, “Mert Nazmi Vizili kardeşimizi tebrik ediyor görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Hayırlı olsun inşallah” ifadelerini kullanmıştı. Bazı sosyal medya kullanıcılarının ise İl Başkanı Ekrem Başaran'ın yaptığı paylaşıma yaptığı "Daha önce attığı tweetleri yuttuk mu” ve ” O makama yakışmamış. Attığı tweetler ne olacak … Ahbab çavuş ilişkisi mi var…” gibi yorumlarla atamaya tepki gösterdikleri görüldü.

AKP Gençlik Kolları Başkanlığına Atanan İsmin AKP'yi Eleştiren Paylaşımları Ortaya Çıktı