AKP Genel Başkan Yardımcısı: Sol Belediyelerin Derdi Sapkın İdeolojilere Hizmet Etmektir

TAKİP ET

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, sol belediyelerin 1994'ten öncesine kadar sapkın ideolojilere hizmet ettiğini söyledi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Osmaniye'ye de partisinin İl Başkanlığını ziyaret etti. Ziyareti sırasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Özhaseki, Türk siyasi tarihinde 1944 yılının bir dönüm noktası olduğunu, sol belediyelerin bu tarihe kadar yerli ve milli olmadığını iddia etti. Özhaseki, AKP'li belediyelerde görülen görev ihmali ve mafyatik isimleri görmezden gelerek, ''94 öncesine baktığımız zaman genellikle sol belediyelerde şunu gördük. Militan bir kadro asla yerli ve milli değiller, hizmeti asla düşünmezler. Onların derdi sapkın ideolojilere hizmet etmektir. Su akmazmış umurlarında değil. Çöp dağları birikir patlar insanlar ölür umurlarında bile olmaz. Buna kendi şehrim Kayseri'de de, Ankara'da da, İstanbul'da da şahitlik etmiş bir arkadaşınızım. Benim belediye başkanlığı yaptığım yerde büyükşehiri biz soldan teslim aldık.

Manzara aynen şuydu. Şehrin ortasından bir yol gidiyor. Bir taraf sol mafyada bir taraf sağ mafyada. Şehrin yüzde 65-70'ine yakın yerde alt yapı yok. Gecekondu tamamıyla. 6-7 tane park var işgalli mafya işgalinde. Belediye ihalelerine sadece mafya giriyor'' şeklinde konuştu.

 

akp genel başkan yardımcısı mehmet özhaseki chp belediye