AKP Genel Başkanı Erdoğan, Atama Bekleyen Öğretmenleri Azarladı: Sırtınızda Küfe Yok, Çok Rahat Konuşuyorsunuz

TAKİP ET

Öğretmen adayları, Erdoğan'ın yanına yaklaşarak '100. yılımızda 100 bin öğretmen ataması istiyoruz' dedi. Erdoğan ise öğretmen adaylarının bu talebine sert bir şekilde karşılık verdi.

Cumhuriyetin 100. yılında 100 bin öğretmen ataması bekleyen öğretmen adayları, taleplerini AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletmek için Şanlıurfa’da deprem bölgesini ziyaret etti.

Aykırı'nın aktardığına göre öğretmen adayları, Erdoğan’ın yanına yaklaşarak “100. yılımızda 100 bin öğretmen ataması istiyoruz” dedi.

Sırtınızda Küfe Yok, Çok Rahat Konuşuyorsunuz

Erdoğan ise öğretmen adaylarının bu talebine sert bir şekilde karşılık verdi. “Öyle olmaz, o ses duyulmaz. Sırtınızda küfe yok, çok rahat konuşuyorsunuz” diyen Erdoğan, öğretmen adaylarını azarladı. Erdoğan’ın bu sözleri sosyal medyada da büyük tepki çekti.

Öğretmen adayları ise Erdoğan’ın bu tavrına şaşırdıklarını ve üzüldüklerini belirtti. Öğretmen adaylarından biri, “Biz sadece haklarımızı arıyoruz. Cumhuriyetin 100. yılında 100 bin öğretmen ataması yapılmasını istiyoruz. Bu bizim en doğal hakkımız” dedi.

atanamayan öğretmenler yüz bin öğretmen sırtınızda küfe yok recep Tayyip Erdoğan