AKP Genel Başkanı Yine Türk Milleti'ne Hakaret Etti: Be Ahlaksız, Be Namussuz, Be Adi

TAKİP ET

AKP Genel Başkanı Erdoğan bildiğimiz gibi.

AKP Genel Başkanı Erdoğan, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nde açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın açıklamasından satır başları şöyle:

"Yaşadığımız afetten 85 milyon olarak hepimizin dersler çıkarması gerektiği açıktır. Geçmişteki tecrübelerin ışığında eksiklerimizi gidermemiz, güçlü yanlarımızı tahkim tememiz büyük önem arz ediyor. 

17 Ağustos Marmara depremi sonrası attığımız adımların ne kadar doğru ve isabetli olduğunu tecrübe etme fırsatı bulduk. Kentsel dönüşüm projeleriyle, Adana'da bir tanesi çıkmış, kentsel dönüşüme karşıyız diyor, CHP'den bir belediye başkanı. Ben belediye başkanlığı yaptım, İstanbul'da, kentsel dönüşüm denilen olay olmazsa olmazdır. Onun bedellerini ödüyoruz. Ben diyorum ki vatandaşlarıma ne olur bize yeni yeni bedeller ödetmeyin. Bu kentsel dönüşümü muhakkak yapmamız lazım. Bunu gerçekleşmemiz lazım ki huzurlu şekilde uyuyabilelim. Kentsel dönüşüm projeleriyle, TOKİ vasıtasıyla yürütülen toplu konut hamlelerinin önemini bir kez daha idrak ettik. Depremin etkilediği bölgelerde tek bir TOKİ binası dahi yıkılmadı. 

Bundan sonraki süreçte gerekirse tüm yasal altyapıyı oluşturacak, ona göre adımlarımızı atacağız. Bu başarıyı, deprem bölgesinden başlayarak tüm ülkeye teşmil etmeyi hedefliyoruz. Şehirlerimizin; tarihi, kültürel, sosyolojik dokusunu koruyarak kısa sürede hepsini yeniden ayağa kaldıracağız.

Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın konutlarını bir yıl içinde teslim etmeye başlayacağız. 

Vatandaşlarımdan bizlere 1 yıl müsaade etmelerini istirham ediyorum. Kayıplarımızı geri getiremesek de devletimizin yıkılanın yerine daha güzelini, dayanıklısını yapmakta muktedirdir. 

Devlet ile millet arasında fitne sokmaya çalışanlara prim vermeyin. Depremi bahane ederek açıkça Türkiye düşmanlığı yapanlara kulak asmayın. Yasımıza, acımıza, toprak altında yatan canlarımıza hürmeti olan fırsatçıların sizi karamsarlığa sürüklemesine müsaade etmeyin. Nasıl daha önceki depremlerde, sellerde, yangınlarda hiçbir insanımızı aç ve açıkta bırakmadıysak; devletimiz depremzedelerimizin yanındadır. Yaşanan can kayıplarında ihmali, kusuru, kastı olanlar varsa bunların hesabını hukuk önünde sormak boynumuzun borcudur. Kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız. 

erdoğan hakaret kızılay deprem