AKP İlçe Başkanı Milli Eğitim Müdürlüğünü Basıp Müdürü Tehdit Etti

TAKİP ET

İddiaya göre Konya AKP Emirgazi İlçe Başkanı Uğur Çanakçı, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kaymak'ı tehdit etti.

Sözcü'den Müslüm Evci'nin haberine göre Konya'nın Emirgazi ilçesinde meydana gelen olayda AKP Emirgazi İlçe Başkanı Uğur Çanakçı, iddiaya göre, akınlarına ayrıcalık tanımayan Öğretmenevi Müdürü Ahmet Bilsin'in yanına gelerek Müdür Bilsin'e hakaret etti ve Bilsin'i tehdit etti.

Sonrasında buradan ayrılan AKP'li Çanakçı, Emirgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne giderek ilçedeki okul müdürleriyle toplantı halinde olan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kaymak'ın toplantısına zorla girdi. 

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş'un paylaştığı olayın görüntülerinde AKP'li Çanakçı'nın Öğretmenevi Müdürü Ahmet Bilsin'in odasından Bilsin'e parmak sallayarak dışarı çıktığı görülüyor. 

"Bundan Sonra Benim Emrimde Çalışacaksın"

Çanakçı'nın Bilsin'e Öğretmenevi'nde çalışan D.P.'yi neden kovmadığını ve A.S.'ye neden torpil yapmadığını belirterek serzenişte buluştuğunu belirten Fahrettin Yokuş, "Bunun üzerine sesleri duyan bazı personel de koridora çıkıyor. AKP'li Çanakçı daha sonra müdür beye parmak sallayarak, ‘Bundan böyle benim emrimde çalışacaksın, siyaset en büyük güç bunu unutmayacaksın. Hepinizi esas duruşta bekleteceğim' gibi tehditler savuruyor" dedi.

"Öğretmenevi Müdürü Bilsin'i Zorla Aracına Bindirdi"

"AKP İlçe Başkanı Öğretmenevi Müdürü'nü zorla aracına bindirdikten sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gelerek burada da terör estiriyor. AKP'li Çanakçı'nın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne girdiği sırada İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kaymak ve bazı okul müdürlerinin toplantıda olmasına rağmen içeriye zorla giriyor ve burada da hakaretlerine devam ediyor" diyen Yokuş, "Olay şu an adli mercilere yansımış durumda. Müdürlerin ikisi de olayın ardından AKP'li Çanakçı hakkında suç duyurusunda bulundu. Bu olay ülkemizin nasıl bir parti devleti haline geldiğinin net bir göstergesidir. Memurlarımız AKP'nin tehdit ve baskısı altında. Bu zorba eşkıya düzenine son vereceğiz.  Olayın yakın takipçisi olacağımızın bilinmesini isterim" ifadelerini kullandı.

 

akp ilçe başkanı milli eğitim müdürlüğğü milli eğitim müdürlüğü konya emirgazi uğur çanakçı fahrettin yokuş