AKP İstanbul İl Başkanı Kabaktepe İBB'yi Hedef Aldı

TAKİP ET

AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İBB'yi hedef aldı.

AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, resmi Twitter hesabından "Gerekli ve yeterli tedbiri almayarak kadın-erkek, çocuk-yaşlı, yüzbinlerce vatandaşımızı mağdur eden CHP'li İBB yönetimi! Bilin ki; İstanbul sahipsiz değildir! İstanbullular bu ayazın üstesinden gelir ancak, bu yaptığınız aymazlığı asla unutmaz" ifadeleriyle bir video paylaştı.

Kabaktepe söz konusu videoda şu ifadeleri kullandı:

"Kıymetli İstanbullu hemşehrilerim. Bugün bir şehrin algı ile reklam ile kurgu ile yönetilemeyeceğini, uzaktan kumanda ile idare edilemeyeceğini bir kez daha gördük. 

İBB yönetiminin çöküş öyküsüne şahitlik ediyoruz. Hepimiz biliyoruz ki bu aziz şehre kar ilk defa yağmıyor. Daha önce de benzer hava muhalefetini gördü İstanbul. Ama ilk defa bu kadar aciz, bu kadar çaresiz kaldı.

Hem de Meteorolojinin günler öncesinden saat vererek ısrarlı uyarılarına rağmen yaşandı bu mağduriyet maalesef. İBB yönetimi tarafından, gerekli ve yeterli tedbirlerin alınmaması neticesinde kadın, erkek, çocuk, yaşlı yüz binlerce vatandaşımız yollarda perişan kaldı. Bütün bu sorumsuzluk ve vurdumduymazlık yetmezmiş gibi sırf yaşananlara itiraz ettiler, seslerini çıkardılar diye İstanbullular trol ilan edildi.

Yaşananlar CHP'li İBB yönetiminin şehre hizmet diye bir derdinin olmadığını, aksine başka hesaplar peşinde koştuğunu bir kez daha göstermiştir. Sayın İBB yöneticilerine, İBB Başkanına buradan soruyorum, tuzlamanız gereken yolları tuzlamaktan sizleri alıkoyan nedir? Yolda kalan vatandaşlarımıza bir tas çorba, bir bardak su vermekten sizi alıkoyan nedir? Küremeniz gereken karları, küremekten sizi alıkoyan nedir? Beceriksizliğiniz ve yönetim zaafınız nedeniyle trafikte kalan yüz binlerce vatandaşımıza hakaret etme haddini ve hakkını kimden alıyorsunuz. Biliniz ki, İstanbul sahipsiz değildir. İstanbullular bu ayazın üstesinden gelir ancak bu yaptığınız aymazlığı asla unutmaz." 

İstanbul Kara Teslim: AKP'liler İftiralara

Şehri esir alan kar fırtınası nedeniyle İstanbul'a Anadolu ve Trakya yönlerinden girişler durduruldu. Yükseköğrenime ara verildi, otogarlardan araç çıkışları durduruldu.

İstanbul'da Otogarlardan Çıkış Durduruldu: Üniversitelerde Derslere Ara Verildi

Yoğun kar yağışı nedeniyle Karayolları Genel Müdürlüğünün yönetiminde olan birçok yolda ulaşım durdu, araçlar yollarda mahsur kaldı. İstoç Kavşağı'nda mahsur kalan isimlerden biri olan Şafak Sezer, resmi Twitter hesabından yayımladığı video ile yardım istemişti. 

Şafak Sezer'den Kar İsyanı: 6 Saattir Arabadayız


Gaziantep'te kar fırtınasında Nurdağı'nda yolda kalarak bir buçuk gün boyunca aç susuz bekleyen vatandaşlara ilişkin tek söz etmeyen AKP'liler, kar fırtınasını fırsat bilerek İBB yönetimini hedef almaya başladı.

Gece saatlerinde AKOM'da karla mücadele çalışmalarını koordine etmek için bulunan  İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun balık restoranında keyif yaptığı iddia edildi. İftira için paylaşılan fotoğrafın çekildiği restoranın sahibi haberleri yalanladı ve görüntünün geçmiş bir zamana ait olduğunu açıkladı. 

AKP'lilerin 'İmamoğlu Balık Restoranında' Yalanı: Eski Fotoğrafı Yeni Gibi Paylaştılar

 
Ancak AKP'liler, eski dostları FETÖ'cülerden alışık oldukları taktikleri bilfiil uygulamaya devam ediyor.

osman nuri kabaktepe ibb başkanı ekrem imamoğlu karla mücadele kar fırtınası iftira