AKP İstanbul İl Başkanı, "Kanal İstanbul İçin Bilimsel Çalışmalar Yapıldı" Dediği Paylaşımla Rezil Oldu

TAKİP ET

AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Kanal İstanbul projesinin kara propagandasını yapmak için yaptığı paylaşımda büyük bir fiyaskoya imza attı. Kabaktepe, binlerce yıllık tarihe sahip İstanbul'un AKP hükumeti ellerinde ne denli bir aymazlıkla yönetildiğini bir kez daha ortaya koyduğu paylaşımda Kanal İstanbul ile alakası olmayan bir görsel kullandı.

AKP’nin yeni İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Kanal İstanbul ile ilgili yaptığı paylaşımda AKP'nin kanal hakkında ne kadar fikir sahibi olduğunu ortaya koyarak alay konusu oldu.  Kabaktepe Antalya’da bulunan Boğaçayı’nın görselini Kanal İstanbul zannederek paylaştı.

Kanal İstanbul için “Gerekli bilimsel çalışmaları yapılmış” diyen AKP'li Kabaktepe, AKP hükumetinin bilim ve bilimsel çalışma ile ne kadar iştigal ettiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Kabaktepe'nin Kanal İstanbul ve Boğaçayı görsellerini karıştırdığı paylaşımı şöyle:

“Gerekli bilimsel çalışmaları yapılmış, tüm yönleriyle ele alınmış, riskleri hesaplanmış bu projeyle yalnızca İstanbul değil, ülkemiz de kazanacak. Deniz ticaretiyle sınırlı kalmayacak, bu projeyle birçok alanda yeni kazanımlar elde edeceğiz.”

akp akp il başkanı ak parti il başkanı ak parti nuri kabaktepe osman nuri kabaktepe osman kabaktepe istanbul il başkanı istanbul ak parti kanal istanbul ak parti istanbul akp kanal istanbul akp kanal istanbul il b